Ruokalistan tai hinnaston lisääminen

Ruokalista-/hinnastomalli antaa mahdollisuuden näyttää erilaisten tuotteiden ja palveluiden tietoja ja hintoja. Esimerkkejä: brunssin ruokalistat, määränpään pääkohteet ja hinnat sisältävät matkapaketit tai jopa urheilutapahtumat ja niiden alkamisajat ja sisäänpääsylippujen hinnat.

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä valikon tai hinnaston, ja lisää osio .
  5. Etsi osio Ruokalista/hinnasto.
  6. Valitse asettelu Valikko/Hinnasto -paneelissa.
  7. Kun Osio lisätty -vahvistus tulee näkyviin, aloita Ruokalista/hinnasto -osion vaihtoehtojen mukauttaminen.
    Muokkaa merkintöjäsi

Ruokalista/hinnasto-paneelin kentät ja painikkeet

• Otsikko : Kirjoita otsikko, joka kuvaa lyhyesti valikkoa tai hinnastoa.
    • Lisää luokka : Napsauta painiketta luodaksesi lisää luokkia yksi kerrallaan.
    • Ensimmäinen/toinen luokka : Napsauta kutakin painiketta muuttaaksesi luokan nimeä ja kuvausriviä. (Poista paikkamerkkiteksti, jos et halua, että kuvausrivi tulee näkyviin.)
    • Alaviite : Anna alaviite, josta voi olla mieleisesi, kuten ravintolan kaatopaikkakäytäntö tai hinnaston lisämaksut. (Poista paikkamerkkiteksti, jos et halua alaviitteen näkyvän.)
    • Poista luokka : Poista valittu luokka napsauttamalla paneelin alaosassa olevaa painiketta.
  8. Jos haluat muuttaa kohteen tietoja, kuten hintaa, valitse luokan painike ja sitten kyseisen kohteen painike. Kun mukautat tekstiä , sinulla on myös mahdollisuus linkittää toiselle sivulle, URL -osoitteeseen, puhelinnumeroon, sähköpostiin tai tuoteluokkaan. (Luo uusi kohde valitsemalla Lisää kohde.)
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.