Ruokalistan tai hinnaston lisääminen

Ruokalista-/hinnastomalli antaa mahdollisuuden näyttää erilaisten tuotteiden ja palveluiden tietoja ja hintoja. Esimerkkejä: brunssin ruokalistat, määränpään pääkohteet ja hinnat sisältävät matkapaketit tai jopa urheilutapahtumat ja niiden alkamisajat ja sisäänpääsylippujen hinnat.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Lisää osa sivulle napsauttamalla vihreää pluspainiketta.
    Napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta kohtaa Ruokalista/hinnasto oikeanpuoleisessa valikossa.
    Valitse lisää osio
  5. Valitse asettelu Ruokalista/hinnasto-paneelissa.
  6. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, voit alkaa mukauttaa Ruokalista/hinnasto-osion vaihtoehtoja.
    Mukauta lisäyksiäsi
    Ruokalista/hinnasto-paneelin kentät ja painikkeet
    Otsikko Anna otsikko, joka kuvaa lyhyesti ruokalistaasi tai hinnastoasi.
    Lisää luokka Luo lisää luokkia yksi kerrallaan napsauttamalla painiketta.
    Ensimmäinen/toinen luokka Muuta luokan nimeä ja kuvausriviä napsauttamalla kutakin painiketta. (Poista paikkamerkkiteksti, jos et haluat näyttää kuvausriviä.)
    Alaviite Anna alaviite, mikä voi sisältää mitä tahansa, kuten ravintolan palvelurahakäytäntö tai hinnaston lisämaksut. (Poista paikkamerkkiteksti, jos et haluat näyttää alaviitettä.)
    Poista luokka Poista valittu luokka napsauttamalla paneelin alareunan lähellä olevaa painiketta.
  7. Muuta kohteen tietoja, kuten hintaa, napsauttamalla luokan painiketta ja sitten kyseisen kohteen painiketta. (Luo uusi kohde napsauttamalla Lisää kohde.)
    lisää kohteita
  8. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  9. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).