4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Sukella: Kaikki sukupolven 4 VPS- ja omien palvelimien artikkelit

Tässä on yhteenveto kaikista 4. sukupolven VPS: n ja oman palvelimen ohjeartikkeleista. Käytä sitä oppaanasi - aina palvelimen asetusten määrittämisen perustoimenpiteistä aina cPanel -tilin luomiseen ja varmuuskopioiden hallintaan.

Tutustu 4. sukupolven VPS-palvelimiin ja omiin palvelimiin

Vertaile kaikkia paketteja ja määritä palvelin

Etsi palvelinyhteyteni tiedot tai muuta niitä

Hanki IP -osoite, vaihda palvelimen nimi ja isäntänimi ja poista vaadittavien porttien esto

Hallitse pääsyä palvelimeeni

Muodosta yhteys SSH: han, ota käyttöön root -käyttöoikeus tai vaihda salasana

Verkkotunnusten kanssa työskentely

Ota käyttöön lisäosat, etäverkkotunnukset tai rekisteröimättömät tunnukset

WebHost Manager ja cPanel

Lisää tilejä ja FTP-käyttäjiä ja ota nimipalvelimen DNS käyttöön

Työskentele Plesk- ja Windows-käyttöympäristöissä

Kirjaudu sisään Pleskin kautta ja luo yhteys etätyöpöydän välityksellä

Hallitse palvelinten varmuuskopiointeja ja tilannevedoksia (vain VPS)

Varmuuskopioi palvelin tai palauta se varmuuskopiotiedostosta

Palauta palvelin tai rakenna se uudelleen

Käynnistä helposti uudelleen tarvittaessa tai aloita alusta puhtaalla rakentamisella

Käytä palautuskonsolia tai pelastustilaa

Vianmääritys SSH: n kautta