Ryhmäkalenterit puuttuvat sen jälkeen, kun ne on siirretty Workspace Email: stä Microsoft 365: een

Kun siirrämme sinut Workspace Email: stä Microsoft 365: een, henkilökohtainen kalenterisi siirretään Microsoft 365: een puolestasi, mutta sinun on siirrettävä ryhmäkalenterisi Microsoft 365: een. Vie ja tuo ensin ryhmäkalenterisi Microsoft 365: een ja jaa ne sitten käyttäjien kanssa.

Varoitus: Voit kirjautua sisään Workspace Email- tai Kalenteri -tilillesi 14 päivän ajan sen jälkeen, kun tilisi on siirretty Microsoft 365: een. Kun Workspace Email -tilisi on suljettu 14 päivän jälkeen, et voi enää käyttää ryhmäkalentereitasi Workspace Email -palvelussa.

Huomautus: Ryhmäkalenterisi voidaan palauttaa 60 päiväksi sen jälkeen, kun se on poistettu tililtäsi.

Vie ja tuo kalenterisi

Vie ryhmäkalenterisi verkkokalenterista ja tuo sitten Outlookin verkkoversioon Microsoft 365: ssä.

Huomautus: Ryhmäkalenterin vieminen sisältää viimeisen 12 kuukauden tapahtumat ja kaikki tulevat tapahtumat. Tapahtumaliitteitä ei tueta kalenterien viemisessä ja tuonnissa.

Vie ryhmäkalenterisi verkkokalenterissa

1. Pääset Calendarisi siirtymällä osoitteeseen onlinegroupcalendar.com tai työtilan verkkosähköpostitililtäsi valitsemalla Kalenteri -painike.
  2. Valitse Kalenteri > Asetukset > Tuo/vie .
  3. kirjautumissivulle
  4. Valitse Toiminnot -kohdastaVie -kuvake vietävän kalenterin vientikuvake. Selaimesi avaa tai kehottaa sinua tallentamaan .ics -tiedoston. Sinun on tiedettävä, missä tiedosto on tarkoitus tuoda Outlookin verkkoversioon.
  5. valitse vientikuvake

Tuo kalenterisi Outlookin verkkoversioon

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmasta kuvakepaneelista Kalenteri .
  3. valitse kalenteri
  4. Valitse Lisää kalenteri .
  5. valitse Lisää kalenteri
  6. Valitse Luo tyhjä kalenteri .
  7. luo tyhjä kalenteri
  8. Anna kalenterin nimi ja valitse sitten Tallenna . Voit jakaa sen muiden kanssa myöhemmin.
  9. Valitse Lataa tiedostosta .
  10. luo tyhjä kalenteri
  11. Valitse Selaa ja valitse verkkokalenterista tallentamasi .ics -tiedosto.
  12. Valitse luomasi kalenteri avattavasta Valitse kalenteri -luettelosta.
  13. >avattava kalenteri -valikko
  14. Valitse Tuo .

Jaa kalenterisi Outlookin verkkoversiossa

Jaa kalenterisi lähettämällä kutsu, jonka käyttäjät voivat hyväksyä, tai anna muiden tilata kalenterisi antamalla heille linkki.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmasta kuvakepaneelista Kalenteri .
  3. valitse kalenteri
  4. Valitsekolmen pisteen kuvake kolmen pisteen kuvake jaettavan kalenterin vieressä ja valitse sitten Jakaminen ja käyttöoikeudet .
  5. valitse jakaminen ja käyttöoikeudet
  6. Anna organisaatiosi sähköpostiosoitteet, joiden kanssa haluat jakaa kalenterin.
  7. anna osoitteet
  8. Valitse avattavasta luettelosta jokin seuraavista näkymän käyttöoikeustasoista:
    • Voi nähdä, kun olen kiireinen
    • Voi tarkastella otsikoita ja sijainteja
    • Voi tarkastella kaikkia yksityiskohtia
  9. Voit lähettää sähköpostikutsun tälle kalenterille valitsemalla Jaa . Käyttäjien, joille olet jakanut kalenterin, on hyväksyttävä kutsu kalenterin katsomiseksi.
  1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmasta kuvakepaneelista Kalenteri .
  3. valitse kalenteri
  4. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva asetuskuvake.
  5. valitse rataskuvake
  6. Valitse Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  7. valitse Näytä näkymät -asetukset
  8. Valitse Kalenterissa Jaetut kalenterit .
  9. Valitse Publish Calendar (Julkaise kalenteri) -kohdassa avattavasta luettelosta kalenteri.
  10. valitse avattava kalenteri
  11. Valitse avattavasta Valitse käyttöoikeudet -luettelosta jokin seuraavista:
    • Voi nähdä, kun olen kiireinen
    • Voi tarkastella otsikoita ja sijainteja
    • Voi tarkastella kaikkia yksityiskohtia
  12. Valitse Julkaise.
  13. Jos haluat jakaa kalenterin käyttäjien kanssa, kopioi Calendar -linkki HTML- tai ICS -muodossa:
    • HTML : Kopioi tämä linkki, jos haluat vastaanottajien näyttävän kalenterin selaimessa.
    • ICS : Kopioi tämä linkki, jos haluat vastaanottajien tilaavan kalenterin.