Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Safari: Tyhjennä välimuisti

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi katselemisessa, voit yrittää tyhjentää välimuistin ja palata sitten sivustoosi.

Huomautus: Välimuistin tyhjentäminen Safarissa poistaa myös kaikki sen tallentamat salasanat, mutta se ei poista Mac OS X -avainnipulle tallennettuja salasanoja.

1. Valitse Safari -valikosta Asetukset .
    Asetukset -vaihtoehto on korostettu Safari -valikossa
  2. Valitse Lisäasetukset -välilehti ja valitse sitten ruutu Näytä kehityvalikko -kohdan vierestä valikkopalkissa ikkunan alaosassa.
  3. Sulje Asetukset -ikkuna.
  4. Valitse avautuva Kehitä -valikko näytön yläosasta ja valitse sitten Tyhjennä välimuistit .

Tähän liittyvä vaihe

• Yritä tarkastella verkkosivustoasi uudelleen.