Sähköpostiasetustesi löytäminen sähköpostin määrityskeskuksessa

Sähköpostin määrityskeskus on yhden sivun näkymä tilisi asetuksista ja hyödyllisistä linkeistä, joiden avulla pääset alkuun www-pohjaisen sähköpostin käytössä. Nämä asetukset auttavat laitettasi toimimaan www-sähköpostin kanssa.

Asetukset sähköpostin määritykseen tablettitietokonettasi, mobiililaitettasi (iPhone®, iPad® Android®) tai tietokonettasi (Microsoft Outlook®, Apple Mail, Mozilla Thunderbird®) varten saattavat vaihdella sen mukaan, minkätyyppistä sähköpostitiliä käytät ja mitä kautta olet hankkinut sähköpostipalvelut.

Asetusten löytäminen

1. Siirry sähköpostin määrityskeskukseen ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää sähköpostin määrityskeskusta www-sähköpostin kautta: siirry Työkalut-kohtaan ja napsauta Sähköpostin määrityskeskus.)
  2. Tarkista Sähköpostipalvelimen asetukset -kohdasta saapuvan ja lähtevän postin palvelimet sekä tarvittavat porttiasetukset.

HUOMAUTUS: Jos näet ainoastaan saapuvan postin POP3-palvelimen, sähköpostisopimuksesi ei tue IMAP-protokollaa. Jos haluat päivittää sähköpostisopimuksesi, lue

.
  3. Jatka sähköpostiohjelmasi käyttöönottoa alla olevien ohjeiden avulla:

Outlook 2007: Workspace-sähköpostin asettaminen

Outlook 2010: Workspace-sähköpostin asettaminen

iPhone: Workspace-sähköpostin asettaminen

Android: Workspace-sähköpostin asettaminen