Sähköpostimarkkinoinnin rekisteröitymislomakkeen muuttaminen

Sähköpostimarkkinoinnin tilauslomakkeen lisääminen sivustollesi antaa kävijöille mahdollisuuden rekisteröityä mainossähköposteja varten. Näin voit mukauttaa yhteyslomaketta Tilaa -osioon.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Vieritä sivua alaspäin Tilaa -osioon ja napsauta sitä.
    napsauta Tilaa -osaa
  5. Käytä Tilaa -paneelin kenttiä mukauttaaksesi osion otsikon, viestin, jonka tilaajat näkevät tilauksen jälkeen, ja rekisteröitymispainikkeen merkinnän. (Jos haluat lisätietoja osioiden muuttamisesta, katso Osion lisääminen .)
    napsauta kenttää muuttaaksesi sen sisältöä

Huomautus: Paneelin kenttiin tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti, ja Tilaa-osion ulkoasu päivittyy jokaisen muutoksen yhteydessä.

6. Jos haluat valita toisen Tilaa-asettelun:
  7. Laite Toiminto
    Työpöytä Napsauta valikossa Asettelut , napsauta Tilaa -osaa ja valitse asettelu oikeanpuoleisesta paneelista.
    Napsauta työpöytäkoneessa Asettelut
    Puhelin/Tabletti Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle nykyisen asettelun alapuolella.
    Valitse toinen asettelu pyyhkäisemällä mobiilinäkymässä

Huomautus: Jos valitsit asettelun, jossa on musta tausta, voit vaihtaa sen tilalle kuvan napsauttamalla Muokkaa-painiketta ja Tilaa-paneelin painiketta Taustakuva. (Jos haluat lisätietoja, katso Kuvan lisääminen tai muuttaminen.)

8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Esikatsele-painiketta ja sitten Julkaise-painiketta, minkä jälkeen näkyviin tuleva ikkuna vahvistaa, että sivustosi on julkaistu.
  9. Jos haluat testata, kuinka mainossähköpostien tilausprosessi toimii verkkosivustosi vierailijoille, napsauta Näytä oma sivustoni ponnahdusikkunassa.
  10. Kun sivustosi tulee näkyviin, vieritä Tilaa -osioon, anna sähköpostiosoitteesi ja lähetä sähköposti napsauttamalla painiketta.
    Testaa lomake kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja napsauttamalla Tilaa

Huomautus: Vahvistusviestissä kerrotaan, että sähköposti lähetetään annettuun osoitteeseen.

11. Tarkista sähköpostitililtäsi, onko sinne tullut vahvistusviestiä, ja jos se on tullut, napsauta siinä olevaa linkkiä, ja sinut lisätään sivustosi sähköpostituslistalle.