Kotisivukone Ohje

Sähköpostimarkkinoinnin rekisteröitymislomakkeen muuttaminen

Kun lisäät sivustollesi sähköpostimarkkinoinnin tilauslomakkeen, kävijäsi voivat rekisteröityä verkkosivustoasi koskevien mainossähköpostien vastaanottajiksi. Tässä kerrotaan, miten voit mukauttaa lomaketta Tilaa-osion avulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivua alas Tilaa-osaan ja napsauta sitä.
    napsauta Tilaa-osaa
  4. Mukauta osion otsikkoa, viestiä, jonka tilaajat näkevät tilauksen tehtyään, ja tilauspainikkeen tekstiä käyttämällä Tilaa-paneelin kenttiä. (Jos haluat lisätietoja osioiden muuttamisesta, katso Osion lisääminen.)
    muuta kentän sisältöä napsauttamalla kenttää

Huomautus: Paneelin kenttiin tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti, ja Tilaa-osion ulkoasu päivittyy jokaisen muutoksen yhteydessä.

5. Jos haluat valita toisen Tilaa-asettelun:
  6. Laite Toiminto
    Työpöytä Napsauta valikosta Asettelut, napsauta Tilaa-osaa, ja valitse asettelu oikealla olevasta paneelista.
    Napsauta Asettelut työpöytänäkymässä
    Puhelin/Tabletti Sipaise oikealle tai vasemmalle nykyisen asettelun alapuolella.
    Valitse mobiililaitenäkymässä toinen asettelu sipaisemalla

Huomautus: Jos valitsit asettelun, jossa on musta tausta, voit vaihtaa sen tilalle kuvan napsauttamalla Muokkaa-painiketta ja Tilaa-paneelin painiketta Taustakuva. (Jos haluat lisätietoja, katso Kuvan lisääminen tai muuttaminen.)

7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Esikatsele-painiketta ja sitten Julkaise-painiketta, minkä jälkeen näkyviin tuleva ikkuna vahvistaa, että sivustosi on julkaistu.
  8. Jos haluat testata, kuinka mainossähköpostien tilausprosessi toimii verkkosivustosi vierailijoille, napsauta Näytä oma sivustoni ponnahdusikkunassa.
  9. Kun sivustosi avautuu, vieritä Tilaa-osaan, anna sähköpostiosoitteesi ja lähetä sähköposti napsauttamalla painiketta.
    Testaa lomaketta antamalla sähköpostiosoitteesi ja napsauttamalla Tilaa-painiketta

Huomautus: Vahvistusviestissä kerrotaan, että sähköposti lähetetään annettuun osoitteeseen.

10. Tarkista sähköpostitililtäsi, onko sinne tullut vahvistusviestiä, ja jos se on tullut, napsauta siinä olevaa linkkiä, ja sinut lisätään sivustosi sähköpostituslistalle.