Sähköpostin automaattinen asettaminen iOS-laitteessa

Voit asettaa sähköpostin Apple® iOS -laitteessa, iPhone® ja iPad® mukaan lukien, yksinkertaisesti antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käyttämällä iOS Auto -asennustyökaluamme, joka määrittää portti- ja palvelintiedot sinulle.

Jotta voisit käyttää tätä ominaisuutta, laitteessasi pitää olla iOS 6 tai uudempi. Voit päivittää käyttöjärjestelmän iOS-laitteestasi osoitteessa apple.com/ios.

Sähköpostin automaattinen asennus Apple-mobiililaitteeseen

1. Siirry sähköpostinmäärityskeskukseen ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Valitse Aloita.
  3. Tee joku seuraavista:
    • Jos käytät mobiililaitettasi, avaa selain napsauttamalla linkkiä.
    • Jos et käytä mobiililaitettasi:
      1. Anna puhelinnumero-kenttään matkapuhelinnumerosi tai 3G:tä tai matkapuhelinsopimusta käyttävässä iPadissa matkapuhelimesi datanumero.

Paikantaaksesi iPadin Cellular Data Number -numeron, napsauta iPadissäsi Asetukset, Yleiset, Tietoja ja vieritä sitten alas Cellular Data Number -kohtaan.

2. Valitse Palveluntarjoaja-valikosta mobiilipalvelujesi tarjoaja ja sen jälkeen Lähetä.

Jos käytät muuta kuin luettelossa mainittua operaattoria (koskee erityisesti muita kuin Yhdysvaltojen asiakkaita), sinun pitää lähettää linkki matkapuhelinnumeron sähköpostiosoitteeseen.

3. Avaa selain napsauttamalla linkkiä vastaanottamassasi viestissä.
  4. Napsauta selainikkunassa Asenna.
  5. Valitse Asenna nyt.
  6. Valinnainen: Jos Apple-laitteessasi on koodilukitus, sinua pyydetään antamaan lukituskoodi.
  7. Anna sähköpostitilisi salasana ja valitse Seuraava.
  8. Kun näkyviin tulee Vahvistettu, valitse Valmis.

Sähköpostitilien poisto Apple-laitteesta

1. Valitse iOS-laitteessa Asetukset ja sen jälkeen Yleistä.
  2. Napauta Profiilit.
  3. Napauta Poista.
  4. Valinnainen: Jos Apple-laitteessasi on koodilukitus, sinua pyydetään antamaan lukituskoodi.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.