Office 365 GoDaddyltä Ohje

Sähköpostin edelleenlähettäminen toiseen osoitteeseen

Voit edelleenlähettää saapuvat Office 365 -sähköpostit toiseen sähköpostiosoitteeseen. Toiminto lähettää Office 365 -postilaatikkoosi saapuvat viestit automaattisesti toiseen sähköpostiin.

1. Kirjaudu Microsoft Office 365 -portaaliin. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Valitse Asetukset (Asetukset).
  3. Vieritä Asetukset-ruutu kohtaan Sovellusasetukset ja valitse Sähköposti.
    Valitse Sähköposti
  4. Valitse vasemmasta ruudusta Tilit. Jos se on pienennetty, laajenna se napsauttamalla. Valitse Edelleenlähetys.
    Valitse Tilit-kohdasta asetus Edelleenlähetys.
    Vaaditaan: Jos kohdassa Tilit ei näy valintaa Edelleenlähetys, tilisi ei ehkä tue toimintoa. Ota yhteyttä sähköpostisi ylläpitäjään.
  5. Valitse Aloita edelleenlähetys.
    Valitse Aloita edelleenlähetys
  6. Syötä kohtaan Edelleenlähetä sähköpostini osoitteeseen sähköpostiosoite, johon haluat lähettää saapuvat Office 365 -sähköpostisi.
  7. Lisää valinta ruutuun Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä, jos haluat säilyttää kopiot saapuneista viesteistä Office 365 -postilaatikossasi.
    Varoitus: Jos et lisää valintaa ruutuun, saapuvat sähköpostit poistetaan Office 365 -tililtäsi heti niiden uudelleenlähettämisen jälkeen.
  8. Valitse yläkulmasta Valitse TallennaTallenna.