Sähköpostin lisääminen iPhonen tai iPadin Mail-sovellukseen

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -tilisi Mail-sovellukseen iOS-laitteella. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia iPhonella tai iPadilla.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry iPhone- tai iPad-laitteesi Asetukset-osioon.
  2. Napauta Mail > Tilit. (Riippuen iOS-versiostasi sinun on ehkä napautettava kohtaa Salasanat ja tilit.)
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  3. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  4. Valitse tilityyppi Muu.
    Napauta Muu
  5. Napauta Lisää Mail-tili.
    Napauta Lisää Mail-tili
  6. Anna tilisi tiedot ja napauta Seuraava.
    Anna tilin tiedot ja napauta seuraava
  7. Napauta IMAP.
  8. Kirjoita Tulevan sähköpostin palvelin -osion Uusi tili -kohtaan
    • Isäntänimi muodossa imap.secureserver.net
    • Workspace Email -käyttäjänimesi ja -salasanasi
  9. Kirjoita Lähtevän postin palvelin -osioon
    • Isäntänimi muodossa smtpout.secureserver.net
    • Workspace Email -käyttäjänimesi ja -salasanasi
  10. Napauta Seuraava. Mail-sovelluksesi paikantaa tilisi asetukset ja lataa sähköpostisi.
  11. Poistu Asetukset-sovelluksesta ja napauta kohtaa Mail avataksesi sovelluksen.

Näytä minulle

Vianmääritys

Jos Mail ei löydä sähköpostitiliäsi automaattisesti, napauta WiFi ja katkaise yhteys. Suorita nämä vaiheet sitten uudelleen. Kun kaikki on valmista, voit kytkeä WiFi-yhteyden uudelleen päälle.
Napauta WiFi-kohtaa ja napauta sitten vaihtokytkintä kytkeäksesi sen pois päältä.
Jos Mail-sovelluksella on vieläkin ongelmia tilisi lataamisessa, katso vianmääritysartikkelimme tai ota yhteyttä asiakastukeen.