No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sähköpostin lisääminen manuaalisesti Outlook 2010: een tai 2013: een Windowsissa

Lisää Workspace -sähköpostitilisi Outlook 2013: een tai 2010: een Windows -tietokoneessa käyttämällä portti- ja palvelinasetuksia. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

Microsoft ei enää tue uusia Outlook 2013: n tai 2010: n asennuksia Windowsille. Katso lisätietoja Microsoftin tukisivulta .

1. Avaa Outlook, napsauta Tiedosto ja valitse Lisää tili .
    Valitse Tiedosto ja sitten Lisää tili
  2. Valitse Määritä palvelinasetukset tai lisäpalvelintyypit manuaalisesti ja napsauta Seuraava .
    Valitse Määritä palvelinasetukset tai lisäpalvelintyypit manuaalisesti ja napsauta Seuraava
  3. Valitse Internet E-mail (Internet-sähköposti) ja napsauta Next (Seuraava) .
    Valitse Internet-sähköposti ja napsauta Seuraava
  4. Täytä seuraava lomake:
    • Nimesi: Koko nimesi.
    • Sähköpostiosoite: Työtilan sähköpostiosoite.
    • Tilin tyyppi: POP tai IMAP. (Mitä eroa on POP: lla ja IMAP: lla? )
    • Saapuvan postin palvelimet:
      imap.secureserver.net
      pop.secureserver.net
    • Lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net
    • Käyttäjätunnus: Työtilan sähköpostiosoite.
    • Salasana: Työtilan sähköpostin salasana.

Anna sähköpostitilin asetukset
  5. Valitse Muista salasana ja poista valinta Vaadi sisäänkirjautuminen käyttämällä suojattua salasanan todennusta .
  6. Napsauta Lisää asetuksia ... ja valitse Lähtevän postin palvelin .
  7. Valitse Lähtevän postin palvelimeni (SMTP) vaatii todennuksen ja Käytä samoja asetuksia kuin saapuvan postin palvelin .
    Lähtevän postin palvelin: Valitse Lähtevä palvelin edellyttää todennusta ja Käytä samoja asetuksia
  8. Huomautus: Valitse vianmääritysvaiheeksi Kirjaudu sisään käyttäen . Anna sitten käyttäjänimesi ja salasanasi . Käytä käyttäjänimesi koko Työtilan sähköpostiosoitetta.

9. Mene Pitkälle kehittynyt ja täytä seuraavat kentät:
    • Palvelimen porttinumero:
      IMAP: 993 (SSL - suositeltava) tai 143.
      POP: 995 (SSL - suositeltava) tai 110,
    • Tämä palvelin edellyttää salattua yhteyttä (SSL): Valitse, jos käytät SSL -portteja.
    • Lähtevän postin palvelin: 465, 587 (SSL - suositeltava) tai 80, 3535, 25
    • Käytä seuraavantyyppistä salattua yhteyttä: Valitse SSL, jos käytät SSL -portteja, tai valitse Ei mitään.
    • Palvelimen aikakatkaisut: Tämä on sinun tehtäväsi.
    • Jätä kopio viesteistä palvelimelle: Tämä vaihtoehto on sinun. Jos sinulla on POP -tili ja käytät useampaa kuin yhtä tapaa sähköpostisi käyttöön, sinun kannattaa valita tämä. Jos kopio jätetään palvelimeen, sähköpostisi tallennustilaraja kuluu nopeammin.

Lisäasetukset: Anna porttiasetukset
  10. Napsauta OK . Valitse Lisää tili -kohdasta Seuraava .
  11. Napsauta Valmis . Outlook vahvistaa Workspace -tilisi asetukset ja lataa sähköpostilaatikkosi.

Sähköpostitilisi on Outlook 2013/2010 -käyttöjärjestelmässä, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen . Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Vianmääritys