Sähköpostin määrittäminen Outlook 2010:llä

Tämä artikkeli koskee vain Työtilan sähköpostia. Saat Office 365:n Outlook 2010:tä koskevia ohjeita napsauttamalla tästä.

Voit määrittää Työtilan sähköpostin Microsoft® Outlook 2010:ssä. Suosittelemme käyttämään Outlookin määritystyökalua, joka määrittää Outlook 2010 -sähköpostin automaattisesti. Jos kuitenkin haluat määrittää sähköpostitilin itse, noudata seuraavia ohjeita.

Ota ensin Outlookin helppo määritys käyttöön Työtilan tililläsi. Tällöin luodaan automaattiseen löytämiseen käytettävä tietue, joka helpottaa määrittämistä. Lue lisää Outlookin helposta määrittämisestä.

Varoitus: Outlookin helpon määrittämisen työkalu toimii vain, jos verkkotunnuksesi on rekisteröity samalle GoDaddy -tilille ja jos käytössä ovat yhteiset GoDaddy -nimipalvelimet. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity muualle, katso kohta
  1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Työtilan tililläsi Työkalut-valikkoa.
  3. Valitse Sähköpostin asennuskeskus.
  4. Jos olet määrittänyt sähköpostin useille verkkotunnuksille, valitse haluamasi verkkotunnus Verkkotunnukset-luettelosta.
  5. Paina kohdan Outlookin helppo määritys valintanappia ja varmista, että asetus on käytössä.

Nyt voit määrittää Työtilan sähköpostin Outlook 2010:ssä.

1. Avaa Outlook 2010.
  2. Jos avaat Outlook 2010:n ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee tervetuloruutu.
    1. Valitse Seuraava.
      Outlook 2010:n tervetuloruutu, valitse Seuraava
    2. Valitse Kyllä ja valitse sitten Seuraava.
      Valitse Kyllä, valitse Seuraava
  3. Jos olet jo määrittänyt sähköpostiosoitteen Outlook 2010:ssä, postilaatikkoruutu tulee näkyviin.
    1. Valitse Tiedosto.
      Valitse Tiedosto
    2. Valitse Lisää tili.
      Valitse Lisää tili
  4. Varmista, että Sähköpostitili on valittu, ja syötä Työtilan sähköpostitilisi tiedot.
    Kenttä Annettavat tiedot
    Oma nimesi Lähettämiesi sähköpostien Lähettäjä-kentässä näytettävä nimi
    Sähköpostiosoite Työtilan sähköpostiosoitteesi
    Salasana Työtilan sähköpostitilisi salasana
    Kirjoita salasana uudelleen Anna Työtilan sähköpostitilisi salasana uudelleen
    Syötä Työtilan sähköpostitilin tiedot
  5. Valitse Seuraava.
    Valitse Seuraava
  6. Outlook 2010 testaa asetuksesi. Ruudulle voi tulla ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko sallia verkkosivuston määrittävän asetukset. Valitse Älä kysy tästä verkkosivustosta uudelleen ja valitse sitten Salli.
    Valitse Älä kysy uudelleen ja valitse sitten Salli
  7. Kun Outlook 2010 on määrittänyt tilin, näkyviin tulee viesti Onnittelut! Valitse Valmis.
    Valitse Valmis

Siinä kaikki! Sähköpostitilisi on nyt määritetty Outlook 2010:ssä.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.