Sähköpostin määrittäminen Outlook 2013:lla

Kun olet määrittänyt Työtilan sähköpostitilin, voit määrittää sähköpostiosoitteen Outlook 2013:ssa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Windows-tietokoneesi Outlook-sovelluksella.

Microsoft ei enää tue Outlook 2013:a (Windows) ja Outlook 2011:tä (Mac). Lisätietoja on Microsoftin tukisivustolla.

1. Avaa Outlook 2013, valitse Tiedosto ja valitse sitten + Lisää tili.
  2. Tarkista sivulta Tilin automaattinen määritys, että asetus Sähköpostitili on valittu. Valitse seuraava
  3. Syötä tilisi tiedot kenttiin.
    Kenttä Annettavat tiedot...
    Oma nimesi Nimi, joka näytetään lähettäjän nimenä.
    Sähköpostiosoite Työtilan sähköpostiosoitteesi.
    Salasana Työtilan sähköpostitilisi salasana.
    Kirjoita salasana uudelleen Sähköpostitilisi salasana.
  4. Valitse Seuraava. Outlook etsii tilin palvelintiedot ja määrittää tilin automaattisesti. Jokaisen rivin viereen tulee valintamerkki, minkä jälkeen saat ilmoituksen, että tilisi määrittäminen on onnistunut.
    Tilin määrityksen onnistumisviesti

Huomautus: Jos tilin automaattisen määrityksen työkalu ei voi lisätä tiliäsi, sinun täytyy määrittää se manuaalisesti.

5. Valitse Valmis.
  6. Tarkista sähköpostitilisi toiminta lähettämällä itsellesi testisähköposti Työtilan verkkosähköpostista ja vastaamalla siihen Outlook 2013:ssa.