Office 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Sähköpostin ottaminen käyttöön Blackberry 10:ssä

Ota GoDaddyltä saatu Office 365 -sähköposti käyttöön BlackBerry-puhelimessa (OS 10 tai myöhempi) noudattamalla tässä artikkelissa olevia ohjeita.

1. Siirry Asetukset-valikkoon, valitse Tilit ja napsauta sitten Lisää tili -vaihtoehtoa näytön alareunassa.
  2. Napauta Sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja napsauta Seuraava.
  4. Anna salasanasi ja napsauta Seuraava ja sitten Valmis.
  5. Napsauta Valmis.

Jos BlackBerrysi ei onnistunut ottamaan tiliäsi käyttöön, voit kokeilla seuraavaa kahta menetelmää:

Exchange ActiveSync (EAS)

EAS tarjoaa kaikki Exchange-pohjaisen tilin käytön edut.

1. Siirry Asetukset-valikkoon, valitse Tilit ja napsauta sitten Lisää tili -vaihtoehtoa näytön alareunassa.
  2. Napsauta Lisäasetukset näytön alareunassa.
  3. Napauta Microsoft Exchange ActiveSync.
  4. Tee seuraava:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Käyttäjänimi Anna sähköpostiosoitteesi
    Sähköpostiosoite Anna sähköpostiosoitteesi
    Palvelimen osoite Kirjoita – outlook.office365.com
  5. Napsauta Valmis.

IMAP/POP

Office 365:n käyttäminen IMAP- tai POP-sähköpostitilinä ei tarjoa kaikkia Exchange-pohjaisen sähköpostiosoitteen etuja – se tarkistaa vain sähköpostisi, mutta ei mitään siihen liittyviä resursseja, kuten kalentereita.

1. Siirry Asetukset-valikkoon, valitse Tilit ja napsauta sitten Lisää tili -vaihtoehtoa näytön alareunassa.
  2. Napauta Annan asetukset lisätäkseni tämän sähköpostitilin.
  3. Vieritä alas ja napsauta sitten Seuraava.
  4. Napauta Internet-palveluntarjoajasähköposti (POP/IMAP) ja napauta sitten Seuraava.
  5. Anna käyttäjänimeksi täydellinen sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi sähköposti@verkkotunnus.com).
  6. Vieritä alas ja kirjoita outlook.office365.com saapuvan postin palvelimen nimeksi ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Kirjoita smtp.office365.com lähtevän postin palvelimen nimeksi ja napsauta sitten Seuraava.
  8. Napauta Valmis.

Varmistaaksesi, että pystyt lähettämään sähköpostiviestejä, napauta Posti, ja luo viesti ja lähetä se itsellesi.