Sähköpostin ottaminen käyttöön SSL-salauksen kanssa iPhonessa

Kun olet määrittänyt IMAP- tai POP-tilin iPhone®-puhelimessa, voit ottaa käyttöön SSL-suojauksen ja estää ulkopuolisia osapuolia tarkastelemasta viestejäsi. Tämän artikkelin näyttökuvissa käytetään iPhone 3.1.2 -laiteohjelmistoa, mutta edellisissä versioissa käytetään samoja asetuksia.

HUOMAUTUS: iPod Touch -käyttäjät voivat myös käyttää näitä asetuksia, mutta heidän täytyy muodostaa langaton yhteys sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista varten.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jos haluat määrittää iPhonen sähköpostia varten, sinun täytyy tietää POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimen asetukset ja portit. Löydät ne siirtymällä sähköpostin määrityskeskukseen ja kirjoittamalla ylös sähköpostipalvelimen asetuksissa olevat tiedot.

Saapuvan sähköpostin SSL-salauksen käyttöönotto

1. Kosketa aloitusnäytöllä Asetukset.
  2. Napauta Sähköposti, yhteystiedot, kalenterit ja valitse haluttu sähköpostitili.
  3. Napauta Lisäasetukset.
  4. Määritä Saapuvan postin asetukset -valikossa Käytä SSL-salausta -asetus PÄÄLLE.
  5. Napauta Palvelinportti ja tee seuraava muutos:
    IMAP - 993
    POP - 995
  6. Kosketa Tallenna.

Lähtevän sähköpostin SSL-salauksen käyttöönotto

1. Napauta SMTP-valikosta ensisijaisen lähtevän palvelimen valikkoa. Tämä on verkkotunnuksellesi määritetty palvelinnimi.
  2. Napauta kohdan Käytä SSL-salausta vieressä PÄÄLLÄ.
  3. Napauta Palvelinportti ja vaihda portiksi 465.
  4. Kosketa Tallenna.

Sinun täytyy ehkä käynnistää iPhone uudelleen ennen kuin muutokset tulevat voimaan.

HUOMAUTUS: Tarjoamme tietoja siitä, kuinka käyttää kolmannen osapuolen tuotteita, mutta emme hyväksy tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden luotettavuudesta tai toiminnoista. iPhone® on Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröidyn Apple Inc. -yrityksen tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. Emme ole sidoksissa Applen tai Applen tuotteiden kanssa tai niiden sponsoroimia.