Office 365 GoDaddyltä Ohje

Sähköpostin siirtäminen Office 365:een - usein kysytyt kysymykset

Minulle kerrottiin, että uudelle Office 365 -tililleni päivitetään vanhan GoDaddy-tilini sähköposti. Mitä se tarkoittaa?

Postisi siirtäminen vaatii muutaman toimenpiteen kulissien takana:

1. Uusi Office 365 -sähköposti luodaan.
  2. Postisi siirretään Office 365:een.
  3. Sen jälkeen MX-tietueesi päivitetään, jotta ne alkavat reitittää uudet postit Office 365:een.

Kun MX-tietueet osoittavat oikeaan paikkaan, varmistamme, että kaikki uudet sähköpostit menevät Office 365 -tilillesi. Saat sähköpostitse tiedon, että Office 365 -tilisi on valmis!

Lisätietoja MX-tietueista:

Miten kauan sähköpostin siirtäminen kestää?

Päivityksen pitäisi olla valmis 48 tunnin sisällä, aika riippuu sähköpostilaatikon koosta. Voit kuitenkin edelleen käyttää GoDaddy-sähköpostia keskeytyksettä päivitysprosessin aikana.

Miten pääsen uudelle Office 365 -tililleni?

Pääset Office 365 -tilillesi:

• Outlookin verkkosovelluksen (OWA) kautta
  • Tietokoneesi sähköpostisovelluksen kautta (esim. Outlook, MacMail, Thunderbird)
  • Tabletista
  • Puhelimesta

Sähköpostiin kirjautuminen OWA:n kautta

1. Siirry osoitteeseen email.coolexample.com, jossa coolexample.com on sähköpostisi verkkotunnuksen nimi.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu.

Mitä minun tulee tehdä, kun olen OWA:ssa? Kaikki näyttää erilaiselta kuin vanhassa sähköpostissani.

Tukisivuillamme on mahtava valikoima ohjeartikkeleja.

Myös Microsoftilla on paljon ohjeartikkeleja osoitteessa office.microsoft.com. Lue artikkeli nimeltä Outlook Web App -sovelluksen käytön aloittaminen

Mainitsitte sähköpostini, mutta entä yhteystietoni ja kalenterini?

Kaikki vanhat sähköpostisi siirretään uudelle tilillesi, myös kaikki tulevaisuudessa saapuvat postit. Yhteystietoja ja kalenteria ei siirretä automaattisesti, mutta yhteystiedot voidaan siirtää helposti alla olevien ohjeiden mukaan.

Miten vien yhteystiedot GoDaddy-sähköpostista?

Ensin sinun on vietävä Workspace-sähköpostisi osoitekirja.

Sen jälkeen sinun on tuotava CSV-tiedosto OWA:an.

Yhteystietojen tuominen Outlook-verkkosovellukseen (OWA)

1. Mene osoitteeseenemail.coolexample.com. Tässä coolexample.com on sähköpostisi verkkotunnus.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu.
  3. Valitse sovelluksen käynnistysohjelmasta Henkilöt.
  4. Valitse asetusvalikosta Asetukset.
  5. Valitse vasemmalla olevasta Henkilöt-osiosta Tuo yhteystietosi.
  6. Paikanna Workspace-sähköpostista tuomasi CSV-tiedosto ja valitse sitten Tuo.
Mitä tapahtuu kalenterini tapahtumille?

GoDaddy-kalenterisi tapahtumat on luotava uudelleen Office 365:ssä. Ne eivät sisälly tähän prosessiin.

Menetänkö käyttöoikeuden GoDaddy-sähköpostiin heti kun aloitan päivityksen Office 365:een?

Ei. GoDaddy-sähköpostitilisi on käytettävissä niin kauan kunnes peruutat tilin tai et enää uusi sitä.

HUOMAUTUS: Jos käytät samaa käyttäjänimeä sekä Office 365- että vanhassa GoDaddy-tilissä, Office 365 -tilin asennuksessa antamaasi salasanaa käytetään automaattisesti vanhaan GoDaddy-tiliin.

Entä muut GoDaddy-sovellukseni, kuten kalenteri, verkkotallennustila ja Fax Thru -sähköposti?

GoDaddy-kalenteri, verkkotallennustila ja Fax Thru -sähköposti ovat edelleen toiminnassa päivitettyäsi Office 365:een.

HUOMAUTUS: Jos käytät samaa käyttäjänimeä sekä Office 365- että vanhassa GoDaddy-tilissä, Office 365 -tilin asennuksessa antamaasi salasanaa käytetään automaattisesti vanhaan GoDaddy-kalenteriin, -tallennustilaan ja Fax Thru -sähköpostiin.

Saavatko asiakkaani minuun yhteyden sähköpostitse päivitysprosessin aikana ja sen jälkeen?

Kyllä! Päivitysprosessin aikana voit jatkaa GoDaddy-sähköpostisi käyttöä keskeytyksettä. Kun saat sähköpostitse tiedon, että päivitys on valmis, sähköpostiviestisi alkavat virrata uuteen Office 365 -tiliisi.

Mitä tapahtuu, kun menen WCC:hen ja yritän käyttää sähköpostiarvoyksiköitä siirretyllä verkkotunnuksella?

Sähköpostiarvoyksikköjen käyttäminen siirretyllä verkkotunnuksella ei ole juuri nyt mahdollista. WCC estää sähköpostiarvoyksikön asettamisen siirretylle verkkotunnukselle.

Tässäkö kaikki? Voinko nyt käyttää uutta Office 365 -sähköpostitiliäni? Entä vanha sähköpostitilini?

Uusi tilisi on nyt käyttövalmis.

Lisätietoja Office 365:stä: Määritä sähköpostitilini

HUOMAUTUS: Kun päivitys on valmis, sinun on peruutettava vanha GoDaddy-sähköpostitilisi.

Vanhan GoDaddy-sähköpostitilin peruuttaminen.

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Voit laajentaa sähköpostiosiota plusmerkkiä (+) napsauttamalla.
  3. Valitse Asetukset ja sen jälkeen Peruuta tämä tili.

Jos haluat pyytää hyvitystä vanhassa GoDaddy-sähköpostitilissäsi jäljellä olevasta ajasta tai arvoyksiköstä, ota yhteyttä GoDaddy-tukeen.