Sähköpostiosoitteen määritys käyttäen POP-protokollaa

Post Office Protocol (POP) -protokollaa voidaan käyttää minkä tahansa sähköpostisopimuksen kanssa. Sillä on tiettyjä rajoituksia, mikäli haluat käyttää sähköpostiasi useiden eri laitteiden välityksellä, mutta kaikki sähköpostipalvelut tukevat POP-protokollaa. Lue lisää IMAP- ja POP-protokollien välisistä eroista.. Jos et tiedä, mitä protokollaa sähköpostitilisi tukee, tutustu tähän:

Nämä ohjeet ovat yleisluonteisia, joten saatat tarvita eri ohjeita käyttämäsi ohjelman mukaan. Saat ohjelmakohtaista opastusta Lisätietoja-osiosta.

1. Sinun on tiedettävä POP-palvelimesi osoite ja käytettävissä olevat portit. Löydät ne siirtymällä sähköpostin asetuskeskukseen.

Tutustu tarkemmin sähköpostin asetuskeskukseen.

2. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  3. Paikanna POP-asetusten osio.
  4. Anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Syötä
    Käyttäjätunnus Täydellinen sähköpostiosoitteesi
    Salasana Sähköpostitilisi salasana
    Saapuvan postin palvelin Sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävät tiedot
    Lähtevän postin palvelin Sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävät tiedot
    Saapuvan postin portti Yksi sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävistä vaihtoehdoista – SSL:n kanssa tai ilman sitä
    Lähtevän postin portti Yksi sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävistä vaihtoehdoista – SSL:n kanssa tai ilman sitä
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Tässä tapauksessa sinulla on oltava palvelimen tunnistetiedot. Anna täydellinen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lähtevän postin palvelimen asetusten osiossa.

Seuraava vaihe

• Kun työpöytäohjelmasi on määritetty valmiiksi, voit määrittää Workspace-sähköpostisi käytettäväksi matkapuhelimellasi:

Lisätietoja

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.