Sähköpostiosoitteiden luominen Työtilan hallintakeskuksessa

Kun olet ostanut sähköpostisopimuksen tai jos sinulla on ilmaisia arvoyksiköitä sähköpostia varten, voit luoda räätälöityjä sähköpostiosoitteita omalle verkkotunnuksellesi. Uusi sähköpostitili ja osoitteet ovat käyttövalmiita 90 minuutin kuluessa. Kun ne ovat käytettävissä, pääset sähköpostiisi osoitteessa email.secureserver.net.

Jos käytät sähköpostikeskusta, lue artikkeli Sähköpostitilin luominen sähköpostin hallintakeskuksessa (Email Control Center).

Uuden sähköpostiosoitteen luominen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Sähköposti.
  3. Valitse Käynnistä sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.

HUOMAUTUS: Jos luot sähköpostiosoitetta ensimmäistä kertaa ja haluat käyttää ilmaisia sähköpostin arvoyksiköitä, valitse haluamasi tilin vierestä Asenna, valitse haluamasi tilin arvoyksiköt (mukaan lukien tyyppi, koko ja alue), valitse verkkotunnus tai tuote, jonka haluat liittää tähän sähköpostitiliin ja sen jälkeen Asenna. Siirry nyt takaisin sähköpostiluetteloon haluamasi tilin vierellä ja valitse Käynnistä. (Saatat joutua virkistämään selaimen, jotta uusi sähköpostisopimus näkyy luettelossa.)

4. Valitse sähköpostiosoitteiden luettelon yläpuolelta Luo. Näkyviin tulee Luo tili -ikkuna, jossa on oletuksena eniten käyttämäsi ja käytettävissä oleva sähköpostisopimuksesi.
  5. Valinnainen: Jos haluat käyttää toista sähköpostisopimusta, valitse Sähköposti-kohdassa Vaihda sopimusta. Valitse Sähköposti-välilehden Sopimus-luettelosta käytettävissä olevat ilmaiset sähköpostiarvoyksiköt. Valitse seuraavaksi (jos et olet jo tehnyt tätä) alue, jossa käytät sähköpostitiliä. Valitse haluamasi verkkotunnus ja napsauta OK.
  6. Anna sähköpostiosoite, jonka haluat luoda. Esimerkiksi, omanimi@kivaesimerkki.com.
  7. Anna ja vahvista salasana uudelle sähköpostiosoitteelle.
  8. Lue ja hyväksy palveluehdot.
  9. Jos luot perussähköpostiosoitetta etkä halua määrittää lisäasetuksia, valitse Luo. Muussa tapauksessa jatka seuraavaan osioon, Lisäasetuksien määrittäminen.

Lisäasetuksien määrittäminen

Voit myös valita Näytä lisäasetukset ja jatkaa sähköpostiosoitteen määrittämistä.

HUOMAUTUS: Jos haluat, että lisäasetukset näytetään oletuksena, kun luot seuraavan kerran uutta tiliä, kiinnitä osio auki painamalla nastakuvaketta. Kiinnitys poistetaan painamalla nastaa uudelleen, jolloin lisäasetusosio pysyy oletuksena kiinni.

Sähköpostin lisäasetusten määrittäminen

1. Sähköposti-välilehdessä on seuraavat valinnat:
    Sopimus
    Valitse toinen sähköpostisopimus, johon haluat luoda tämän sähköpostin.
    Kiintiö
    Anna sähköpostiosoitteen tallennustilan määrä.
    Tee tästä keräilytili
    Valitse tämä tehdäksesi osoitteesta keräilytilin, joka vastaanottaa kaikki tämän verkkotunnuksen virheellisiin sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit.
    Lähetä kopio osoitteeseen
    Anna sähköpostiosoitteita, joihin haluat lähettää tälle tilille lähetettyjen viestien kopiot.
    SMTP-välitysraja päivässä
    Valitse tähän osoitteeseen määritettävät SMTP-välitykset.
    Lisätietoja on osiossa Sähköpostitilin SMTP-välityksien hallinta.
    Ota käyttöön roskapostin suodatus
    Valittu oletuksena. Tämä ottaa käyttöön roskapostin suodatuksen.
    Voit valita, kuinka roskapostia käsitellään tässä osoitteessa.
  2. Voit myös valita Ota käyttöön automaattinen vastaus määrittääksesi automaattisen vastauksen tähän osoitteeseen lähetetyille viesteille. Anna tai valitse seuraavat:
    Vastaustiheys
    Valitse Yksi lähettäjää kohti lähettääksesi yhden automaattisen vastauksen kullekin lähettäjälle. Lähettäjän myöhemmät viestit jätetään huomiotta.
    Kun valitaan Yksi viestiä kohti, lähetetään automaattinen vastaus jokaiseen tilin vastaanottamaan viestiin.
    Vastaa osoitteesta
    Kun valitset tämän, vastaukset lähetetään omasta sähköpostiosoitteestasi, tai valitsemalla Muu voit antaa toisen sähköpostiosoitteen.
    Vastauksen otsikko
    Näytä alkuperäinen viestiketjun osoite valitsemalla Automaattinen vastaus [alkuperäinen otsikko].
    Anna muokattu otsikko valitsemalla Muu ja antamalla otsikko.
    Alkamisaika ja päättymisaika
    Määritä automaattisen vastauksen kesto.
    Viesti
    Kirjoita automaattisen vastauksen viesti.
    Esimerkiksi: En ole tavattavissa.
  3. Valitse Luo.