Sähköpostitilin lisääminen manuaalisesti Outlook 2016:een (Windows)

Lue, kuinka voit manuaalisesti määrittää Työtilan sähköpostin tiliasetukset Outlook 2016:een (Windows), jos tilin havaitsemistyökalu ei toimi. (Määritä sähköpostisi käyttämällä automaattista havaitsemistyökalua.)

1. Vahvista asetukset POP- ja IMAP-tiliasetukset -ruudussa tai päivitä ne:
    Kenttä Annettavat tiedot...
    Salasana Työtilan sähköpostiosoitteen salasana
    Käyttäjänimi Työtilan sähköpostiosoite
    Tyyppi Valitse POP tai IMAP
    Saapuvan postin palvelin Syötä pop.secureserver.net tai imap.secureserver.net
    Lähtevän postin palvelin Syötä smtpout.secureserver.net
  2. Napsauta Lisää asetuksia.
    Napsauta Lisää asetuksia
  3. Napsauta Lähtevän postin palvelin.
  4. Valitse Lähtevän postin palvelimeni (SMTP) edellyttää todennusta.
    Valitse todennusmenetelmä
  5. Napsauta Lisäasetukset.
    Napsauta Lisäasetukset
  6. Syötä Palvelinten porttinumerot -kohdassa palvelinasetukset Saapuvan postin palvelin (IMAP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP):
    Kenttä Annettavat tiedot... Salauksen tyyppi
    Saapuvan postin palvelin (POP) 995 SSL
    Saapuvan postin palvelin (IMAP) 993 SSL
    Lähtevän postin palvelin (SMTP) 465, 587 SSL
  7. Napsauta OK.
    Syötä palvelin- ja porttitiedot napsauttamalla OK
  8. Viimeistele sähköpostin määritys napsauttamalla Seuraava. Seuraavalla sivulla näytetään vihreät valintamerkit merkkinä suoritetuista määrityksistä.
  9. Voit tarkistaa sähköpostin määrityksen onnistumisen lähettämällä verkkosähköpostin kautta itsellesi sähköpostin. Kun saat sen, testaa lähtevän postin palvelinasetusten toiminta vastaamalla siihen Outlookissa.

Huomautus: Jos Outlook 2016 ei voi vieläkään vahvistaa tilisi tietoja, ota yhteys asiakastukeen.

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue kyseisiä tuotteita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.