Sähköpostitilin luominen sähköpostin hallintakeskuksessa (Email Control Center)

Jos ostit sähköpostisopimuksen tai sinulla on ilmaisia sähköpostikrediittejä, voit luoda mukautettuja sähköpostiosoitteita käyttämällä verkkotunnuksesi nimeä.

Sähköpostitilin ja -osoitteiden luontiprosessin jälkeen uusi sähköpostitili ja -osoitteet pitäisivät olla valmiina käytettäväksi 90 minuutin kuluttua. Voit kirjautua sisään osoitteessa email.secureserver.net.

HUOMAUTUS: Jos haluat luoda monia sähköpostiosoitteita yhdellä kertaa samalle verkkotunnusnimelle, katso artikkelia

. Jos käytät Workspace Control Centeriä, katso artikkelia Sähköpostiosoitteiden luominen Työtilan hallintakeskuksessa.

Sähköpostitilin luominen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Sähköposti.
  3. Jos käytät ilmaista krediittiä, napsauta Määritä. , sen tilin vieressä, jota haluat käyttää. Valitse krediitin tyyppi ja sen verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Määritä.
  4. Valitse Käynnistä sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  5. Jos näkyvissä on vaihtoehto lisätä osoitteita tai näyttää kaikki sähköpostiohjelmat, voit näyttää kaikki sähköpostiohjelmat napsauttamalla Näytä kaikki.
  6. Napsauta Add (Lisää) siinä sopimuksessa, jota haluat käyttää. Create Mailbox (Luo sähköpostilaatikko) -ikkuna tulee esiin.
  7. Syötä tai valitse Asetukset-välilehdellä seuraava uudelle sähköpostiosoitteellesi:
    Sähköpostiosoite
    Syötä uuden sähköpostiosoitteesi ensimmäinen osa tai etuliite ja valitse joko meillä rekisteröity tai isännöity verkkotunnus alaspudotusvalikosta tai syötä verkkotunnuksen nimi, joka on rekisteröity muualla.

HUOMAUTUS: Sähköpostiosoitteen alkuosa ei voi alkaa pisteellä, eikä se saa olla pilkku tai tyhjä tai sisältää välilyöntejä. Se saa sisältää vain kirjaimia, numeroita, pisteitä, alaviivoja, ajatusviivoja sekä plus-, miinus- ja risuaitamerkkejä. Et voi käyttää catchall-ilmaisua alkuosana.

Aseta salasana
    Workspace Webmail -salasanasi tälle osoitteelle.
    Vahvista salasana
    Vahvistaa salasanan.
    Tallennustila tälle postilaatikolle
    Tallennustilan määrä tälle sähköpostiosoitteelle.
    (Valinnainen) Tee tästä postilaatikosta catchall-postilaatikko
    Kun sähköposti lähetetään verkkotunnukseen osoitteelle, jota ei ole olemassa, se lähetetään edelleen tähän osoitteeseen automaattisesti.
  8. Suorita sähköpostiosoitteen määritys loppuun napsauttamalla OK.

Jos haluat lisätietoja lisäasetuksista, katso artikkelia