Sähköpostitilin määrittäminen POP-asetuksilla

Useimmissa sähköpostiohjelmissa voit määrittää sähköpostitilisi käyttäen POP (Post Office Protocol) -protokollaa. POPissa on rajoitteita, ja sen käytössä voi ilmetä ongelmia, kun sähköpostitiliä yritetään käyttää eri laitteilla. Lue lisää IMAPin ja POPin eroista ja tarkista, millaisia tiliasetuksia käytät.

1. Avaa sähköpostin asennuskeskus. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan Työtilan tilille. (Tutustu tarkemmin sähköpostin asetuskeskukseen.)
  2. Etsi POP-asetukset osiosta Sähköpostipalvelimen asetukset. Pidä tiedot näkyvillä, koska tarvitset asetuksia Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP) sähköpostiohjelman asentamiseen.
    Etsi POP- ja SMTP-asetukset osiosta Sähköpostipalvelimen asetukset
  3. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  4. Kun pääset IMAP-/POP-asetussivulle, syötä tiedot kohtiin Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).

Palvelin SSL-portti (salattu) Tavallinen portti
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 993 143
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Jos näin on, syötä Työtilan sähköpostiosoite ja salasana asetuksiin.
  6. Kun sähköpostitilisi on määritetty sähköpostiohjelmalla, lähetä itsellesi testisähköposti Työtilan verkkosähköpostista ja vastaa siihen. (Haluatko ohjeet tiettyä sähköpostiohjelmaa varten? Katso Lisätietoja-osio.)

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.