Edelleenlähetä viestit liitteinä verkkosähköpostissa

Käytä Workspace Webmailia sähköpostin edelleenlähetykseen liitteinä. Työtila pakkaa viestin kaiken yhdeksi liitteeksi. Tätä varten sinun on oltava Perinteinen näkymä .

1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Avaa viesti, jonka haluat välittää. Jos haluat välittää useita viestejä edelleen, valitse valintaruudut niiden viestien vierestä, jotka haluat välittää edelleen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää toimintoja -luettelo.
  4. Valitse Fwd. liitteenä .
  5. Valitse Käytä . Luodaan uusi sähköposti, johon on liitetty EML -tiedosto.
  6. Kun olet valmis, valitse Lähetä .

Jos et voi lähettää tältä sähköpostitililtä (esimerkiksi jos se on estetty), liitä tallennettu viesti toista sähköpostitiliä käyttäen tai lataa käyttäjän pyytämäsi mukaisesti GoDaddy -opas .