GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Sähköpostiviestin lähetys

Voit lähettää sähköpostiviestinä minkä tahansa kampanjan, jonka olet luonut tilisi kautta. Voit lähettää sen niin monta kertaa kuin haluat ja kenelle tahansa yhteystiedoille, jotka ovat tilaajiesi joukossa.

1. Etsi kampanja päänäytöstäsi ja napsauta Lähetä-painiketta pikkukuvan alapuolella.

Jos olet lähettämässä viestiä suoraan suunnittelutoiminnosta, sinun tarvitsee vain napsauttaa Jatka-painiketta suunnittelusivun oikeassa alakulmassa.

Lähetysprosessi käsittää kaksi vaihetta, mutta ei syytä huoleen! Kampanjaasi ei lähetetä ennen kuin vahvistat kaiken olevan valmista viimeisen vaiheen jälkeen.

Vastaanottajat-välilehti

1. Voit valita viestin vastaanottajat kahdella eri tavalla:
    • Lähetä henkilöille -kenttä: Jos haluat lähettää testin vain itsellesi tai muutamalle henkilölle, joiden osoitteita ei ole koottu listaan, voit vain kirjoittaa ne tähän. Tämä kenttä on valinnainen.

Kaikki Lähetä henkilöille -kenttään lisätyt vastaanottajat, jotka EIVÄT jo kuulu tilaajiisi, lisätään Kaikki tilaajat -listaasi lähetettyäsi viestin.

• Tilaajaluettelot: Napsauta Sisällytä kaikkien niiden listojen kohdalla, joille haluat lähettää sähköpostiviestisi. Napsauta Jätä pois kaikkien niiden listojen kohdalla, jotka haluat ehdottomasti jättää lähetyksen ulkopuolelle. Lue lisää pois jätettävistä listoista täältä.

Voit vahvistaa listojesi valinnat sivun oikealla puolella.

2. Napsauta Jatka.

Tiedot-välilehti

1. Muokkaa seuraavia vaihtoehtoja haluamallasi tavalla.
    Vaihtoehto Tiedot
    Lähettäjän nimi Oletusasetuksena tämä on tilisi nimi lähettäessäsi mitä tahansa sähköpostiviestiä ensimmäistä kertaa. Seuraavien lähetysten kohdalla oletusasetuksena on edellisellä kerralla käyttämäsi nimi. Voit muokata tätä haluamallasi tavalla joka kerta, kun lähetät viestin.
    Lähetysosoite Oletusasetuksena tämä on tilisi sähköpostiosoite lähettäessäsi mitä tahansa sähköpostiviestiä ensimmäistä kertaa. Seuraavien lähetysten kohdalla oletusasetuksena on edellisellä kerralla käyttämäsi sähköpostiosoite. Voit muokata tätä haluamallasi tavalla joka kerta, kun lähetät viestin.
    Aihe Oletusasetuksena tämä on kampanjan nimi lähettäessäsi mitä tahansa kampanjaviestiä ensimmäistä kertaa. Myöhempien lähetysten kohdalla käytetään oletusasetuksena aiemmin käytettyä aiheriviä.
    Toinen lähetys... Tämä on valinnainen asetus. Jos valitset tämän asetuksen, sähköpostiviestisi lähetetään automaattisesti uudelleen 72 tunnin kuluttua kaikille vastaanottajille, jotka eivät avanneet ensimmäistä viestiäsi. Toisen lähetyksen kohdalla käytetään sitä varten antamaasi toista aiheriviä.
    Älä lähetä tätä henkilöille, jotka ovat jo saaneet sen Tämä on valinnainen asetus. Jos valitset tämän asetuksen, sähköpostiviestiä ei lähetetä henkilöille, jotka ovat vastaanottaneet tämän kampanjan aikaisemmin. Lue lisää tästä asetuksesta.
    Ota linkkien seuranta käyttöön Varmista, että tämä on valittu. Tämä asetus merkitsee, että GoDaddy Email Marketing pystyy raportoimaan sinulle, mitä sähköpostiviesteillesi tapahtuu. Tämän kytkeminen pois päältä ei yleensä ole suositeltavaa. Jos seuranta on poistettu käytöstä, et näe mitään tilastoja tai raportteja. Lue lisää postitustilastoista täältä.
    Tee sähköpostistani hyvännäköinen kaikissa laitteissa Tämä on valinnainen asetus. Tämän asetuksen ollessa valittuna viestisi sisältävät vuorovaikutusominaisuuksia.
    Jakaminen sosiaalisessa mediassa Valitse sosiaalisen median palvelut, jotka haluat sisällyttää mukaan jakamispainikkeisiin sähköpostiviestisi yläosassa. Näiden painikkeiden avulla lukijat voivat tykätä kampanjastasi (Facebook), twiitata siitä (Twitter), jakaa sen Pinterestin kautta ja käyttää +1-toimintoa (Google+).
  2. Napsauta Lähetä-painiketta, kun kaikki näyttää hyvältä. Mutta älä huoli! Kampanjaasi ei lähetetä vielä – saat vielä tilaisuuden vahvistaa kaikki sen tiedot.
  3. Tämä on lopullinen mahdollisuutesi tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Kaikki vastaanottajia ja postitusta koskevat tiedot näytetään sinulle yhdessä ja samassa paikassa. Napsauta Hyvältä näyttää. Lähetä! Postituksesi on nyt lähetetty matkaan.

Jos haluat tehdä muutoksia näihin tietoihin, napsauta Peruuta-linkkiä vasemmassa alakulmassa.

Jos tämä on kaikkien aikojen ensimmäinen lähetyksesi, sinun on ehkä käytävä läpi nopea tarkistusvaiheemme. Muussa tapauksessa sähköpostiviestisi on matkalla vastaanottajilleen!