Salasanalla suojatut hakemistot Linux -verkkohotellitililläni

Rajoita Linux -verkkohotellisivustosi hakemistoihin pääsyä käyttämällä cPanelin hakemistosuojausta. Vierailijat voivat selata rajoitetun hakemiston vasta syöttäessään käyttäjänimen ja salasanan.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei tarjoa jäsenille tyypillistä sisäänkirjautumiskokemusta, kuten pankki- tai jälleenmyyntisivusto. Tällaiset ominaisuudet vaativat tietokantoja ja ovat paljon monimutkaisempia.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tiedostot -osiossa Hakemiston tietosuoja .
  5. Etsi cPanel -hakemiston tietosuojasivulta hakemisto, jota haluat suojata, ja napsauta sitten hakemiston nimeä.
  6. Valitse Suojaa tämä hakemisto salasanalla , anna suojatulle hakemistolle nimi ja napsauta sitten Tallenna .

Huomautus: Määrittämäsi nimi näytetään, kun vierailija yrittää päästä hakemistoon. Se on vain kyseisen hakemiston tarra, eikä se muuta hakemiston nimeä.

7. Täytä Luo käyttäjä -osassa olevat kentät ja valitse sitten Tallenna .