WordPress-hallinta Ohje

Salasanan vaihtaminen

Jos et muista salasanaasi, valitse alta kohde, jota yrität avata:

Avattava kohde Toimi näin...
WordPress-hallintapaneeli Jos haluat vaihtaa tämän salasanan, katso lisätietoja WordPressin salasanan vaihtamista käsittelevästä ohjeartikkelista.
sFTP tai phpMyAdmin/MySQL Sinun ei itse asiassa tarvitse vaihtaa tätä salasanaa. Voimme kuitenkin kertoa, mistä voit tarkistaa sFTP- tai phpMyAdmin-salasanasi.