SSL-varmenteet Ohje

Salauksen vahvuus ja hajautusalgoritmi

Kaikki varmenteemme (SSL ja koodin/ohjaimien allekirjoitusvarmenteet) tarjoavat:

Salaus 256-bittinen
Hajautusalgoritmi SHA-2

Jos selaimesi tai vierailijasi selain ei tue 256-bittistä salausta, SSL-varmenteesi siirtyy automaattisesti käyttämään kevyempää salausta.

Seuraava vaihe

Huomautukset

1 Kaikkien varmenteiden on käytettävä SHA-2-algoritmia sillä poikkeuksella, että SHA-1-koodin allekirjoitusvarmenteita voidaan käyttää edelleen tiedostojen allekirjoittamiseen Windows Vistassa ja sitä aikaisemmissa Windows-versioissa käyttöä varten. Voit löytää lisätietoja Microsoftin koodin allekirjoitukseen liittyvästä poikkeuksesta Microsoftin artikkelistaWindows Enforcement of Authenticode Code Signing and Timestamping.