Kotisivukone Ohje

Salli asiakkaiden tuotearvostelut Yotpo-palvelulla

Voit yhdistää verkkosivustosi Yotpo-palveluun, jotta asiakkaasi pystyvät jättämään arvioita ja arvosteluja tuotteista. Kun asiakas on ostanut tuotteen, voit lähettää hänelle sähköpostiviestin ja pyytää tuotearviota. Voit itse moderoida arvioita.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Store (Kauppa) -valikosta Overview (Yleiskatsaus).
    yleistä verkkomyymälän arvioiden käyttöönotosta
  3. Napsauta What's Next (Mitä seuraavaksi) -ikkunan Enable Reviews (Ota arviot käyttöön) -painiketta. Se on kohdan Enable Product Reviews (Ota tuotearviot käyttöön) alla.
    verkkomyymälän tuotearvioiden käyttöönotto
  4. Napsauta Product Reviews (Tuotearviot) -ikkunan Turn on (Kytke päälle) -painiketta.
  5. Kirjoita Build Trust with Product Reviews (Rakenna luottamusta tuotearvioilla) -ikkunaan sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa arviot. Napsauta sitten Enable (Ota käyttöön).
    verkkomyymälän arvioiden käyttöönotto napsauta salli
  6. Olet ottanut käyttöön Yotpo-palvelun tuotearvioita varten. Voit hallita tuotearvioita Yotpo-palvelussa napsauttamalla Manage Reviews (Arvioiden hallinta) -painiketta.
    verkkomyymälän arvioiden käyttöönotto arvioiden hallinta