Salli asiakkaideni ostaa verkkoon ja noutaa tilauksia henkilökohtaisesti

Jos myyt fyysisiä tuotteita sekä verkossa että henkilökohtaisesti, anna asiakkaiden ostaa tuotteitaan verkossa ja noutaa ne henkilökohtaisesti.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytössä Asetukset . Valitse Kauppa -kohdasta Toimitus .
  1. Valitse Henkilökohtainen nouto -kohdasta Lisää taimuokkaa kynäkuvaketta Muokkaa .
  2. Kirjoita, kuinka haluat asiakkaiden näkevän tämän vaihtoehdon nimettyään uloskirjautumisen yhteydessä. Esimerkiksi "Henkilökohtainen nouto" tai "Kaupan nouto".
  3. Säädä tarvittaessa noudon paikkaa. Kentät on esitäytetty yrityksesi asetuksista . Tässä tekemäsi muutokset vaikuttavat vain tähän noutopaikkaan.
  4. Jos valitset valintaruudun Omat tuotteet ovat saatavilla noutoa varten , asiakkaillesi ilmoitetaan heti, kun heidän tilauksensa on valmis noudettavaksi. Jos ruutua ei ole valittu, sinun täytyy ilmoittaa asiakkaille manuaalisesti, kun tilaukset ovat noudettavissa. Jopa tilauksia, jotka ovat saatavana välittömästi noutoa varten, on mukautettava puskuriaika ennen kuin ne ovat valmiita.
  5. Jos haluat, lisää tarkat ohjeet tilausten noutamista varten. Nämä ohjeet näytetään asiakkaille kassasivulla.
  6. Vaihda Salli asiakkaiden määrittämään haluamasi noutopäivät ja -ajat määritettyjen tuntien sisällä kassalla -kohdassa, jos haluat, että asiakkaat voivat määrittää määrätyt ajat tilauksen noutamiseksi.
    • Määritä tietyt päivät ja kellonajat, jolloin asiakkaat voivat noutaa tilauksensa. Joka päivä voi olla enintään kaksi aikaikkunaa.
    • Valitse aikalohkot, joiden kuluessa asiakkaat voivat noutaa tilauksensa. Esimerkiksi, jos ihmiset voivat noutaa maanantaista kello 9.00–17.00 kahden tunnin ikkunan kanssa, he näkevät vaihtoehtoja 9–11.
    • Rajoita sitä, kuinka pitkälle asiakkaat voivat viivyttää tilauksen noutoaikaa 90 päivän poissaoloon saakka.
    • Jos valitsit yllä olevan valintaruudun noudettavaksi välittömästi ja sinulla on valittuna 10 minuuttia ASAP -tilauksille, asiakkaat näkevät ”ASAP (Valmis noin 10 minuutissa)” tehdessään ostoksen. Jos sinulla on valittuna 3 päivää ASAP -tilauksille ja tänään on maanantai, ensimmäinen päivä, jolloin tilauksen voi noutaa, on perjantai (odota tiistaina, keskiviikkona ja torstaina).
  7. Valitse Tallenna . Asetuksesi ovat voimassa, eikä sinun tarvitse julkaista sivustoasi uudelleen.
  8. Huomautus: Jos olet utelias, mitä prosessi on asiakkaillesi, kokeile kassaprosessia itse. Avaa sivustosi uudessa välilehdessä tai ikkunassa, laita tuote ostoskoriin ja valitse sitten Kassa . Valitse ensimmäisessä vaiheessa Henkilökohtainen nouto . Kun olet valmis, valitse Palaa kauppaan ja poista tuote ostoskoristasi.