No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Salli tai estä verkkosivuston käyttö

Sivustosuojauksen palomuuri voi sallia tai estää IP -osoitteiden pääsyn sivustollesi.

• Sallittujen IP-osoitteiden luettelo ei ole estetty palomuurin tietoturvasäännöillä, jotka rajoittavat IP-osoitteiden käyttöä WordPressin hallintapaneeleihin, kuten ylläpitäjään tai wp-adminiin .
  • Mustan listan IP -osoitteet estävät kaikki pääsyn verkkosivustoosi IP -osoitteesta.
Varoitus: Kun lisäät IP -osoitteen mustalle listallesi, kaikki IP -osoitteesta vierailevat estetään. Esimerkiksi suuri verkkoyhteys suurilta yrityksiltä selaavilta työntekijöiltä voi tulla yhdestä IP -osoitteesta. Jos estät IP -osoitteen, kukaan yrityksessä ei voi tarkastella verkkosivustoasi.

Huomautus: On hyödyllistä tyhjentää välimuisti IP -osoitteen sallimisen tai estämisen jälkeen.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiossa Hallitse haluamasi Sivustosuojaus -tilin vierestä.
  3. Valitse valikkoriviltä Palomuuri .
  4. Avaa kulunvalvonta .
    • Jos sinulla on vain yksi verkkotunnus, valitse Asetukset ja valitse sitten Käyttöoikeuksien hallinta .
    • Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, valitse määritettävän verkkotunnuksen rataskuvake ja valitse sitten Kulunvalvonta .
  1. Valitse sallittujen osoitteiden luettelo sallituista IP -osoitteista tai estä IP -osoite valitsemalla mustalla listalla olevat IP -osoitteet.
  2. Kirjoita IP -osoite Lisää uusi IP… -tekstiruutuun ja valitse sitten, kuinka kauan haluat sallia tai estää osoitteen.

Huomautus: Jos sinulla on useita verkkotunnuksia ja haluat sallia tai estää tämän IP -osoitteen kaikille verkkotunnuksillesi, valitse Käytä muutoksia kaikkiin verkkotunnuksiin .

1. Lisää osoite luetteloon valitsemalla sallittujen luettelo tai musta lista.

2. Sallittujen luettelo IP -osoitteet Lisää uusi IP -osoite ...

Huomautus: Jos sinulla on useita Sivustosuojauksen suojaamia verkkotunnuksia, voit nopeasti sallia tai estää IP -osoitteen yhdelle verkkotunnukselle. Noudata yllä olevia vaiheita 1–3, valitse verkkotunnukselle IP -käytön hallinta ja lisää IP -osoite.
Sallittujen luettelo IP -osoitteet Lisää uusi IP -osoite ...