Määritä automaattinen vastaus

Automaattisen vastauksen määrittäminen kaikille sinulle lähettäville on hyvä tapa pitää asiakkaat ja kollegat ajan tasalla, jos olet lomalla tai poissa työstä. Voit määrittää Workspace -tilillesi automaattisen vastauksen, joka sisältää sen keston ja vastausten tiheyden.

1. Napsauta Työtilan tililläsi Koti .
  2. Napsauta sähköpostia, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Näytä lisäasetukset -kohdan vieressä olevaa plusmerkkiä.

Huomautus: Tämä voi olla jo laajennettu, ja siinä lukee Piilota lisäasetukset .

4. Valitse Ota automaattinen vastaus käyttöön ja syötä tai valitse sitten seuraavat:
    • Vastaa taajuus - Valitse Kerran lähettäjä lähettää yhden automaattisen vastauksen kullekin lähettäjälle välittämättä lisäviestien niistä. Jos haluat lähettää automaattisen vastauksen kaikkiin tilisi vastaanottamiin viesteihin, valitse Kerran viestiä kohti.
    • Vastaus lähettäjältä - Valitse tämä, jos haluat lähettää viestejä omasta sähköpostiosoitteestasi, tai valitse Muu ja anna sitten toinen sähköpostiosoite.
    • Vastaa aiheeseen- Jos haluat näyttää alkuperäisen aiheen viestiketjussa, valitse Automaattinen vastaus [alkuperäinen aihe] . Anna mukautettu aihe valitsemalla Muu ja kirjoita sitten aihe.
    • Valitse aloitusaika ja lopetusaika automaattisen vastauksen kestolle.
    • Viesti - Kirjoita teksti automaattista vastaustasi varten.
  5. Valitse Tallenna.