4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Katso sukupolven 4 palvelimen resurssien käyttö ja käyttöaika

Tarkastele 4. sukupolven VPS -palvelimen tai oman palvelimen resurssien käyttöä (suoritinta, levytilaa ja käytettävissä olevaa RAM -muistia) ja käyttöaikaa koontinäytössä. Jos sinulla on täysin hallittu 4. sukupolven palvelin, voit myös nähdä palveluiden (FTP, HTTP ja niin edelleen) vasteajan.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Palvelimet -kohdassa haluamasi sukupolven 4 palvelimen vieressä Hallitse .
  3. Valitse 4. sukupolven palvelimen koontinäytössä Seuranta .
    valitse seuranta -välilehti

Valvonta -välilehdellä:

• Käyttö näyttää resurssin käytön (100%) palvelimen suorittimelle sekä käytettävissä olevalle levytilalle ja RAM -muistille.
    • Käytettävyysaika näyttää palvelimen käyttöajan prosenttiosuuden viimeisen 30 päivän ajalta.
    • Vain täysin hallitut palvelimet: Palvelut näyttää vastausajan millisekunteina (ms) verkkopalveluille, mukaan lukien FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP ja SSH.

Lisätietoja

Vaaditaan: Resurssien ja palvelujen valvontaa hallitsee palvelimesi panopta-agentti. Älä poista tätä osaa, ja olla varma et estää IP-osoitteet käyttämä valvontajärjestelmä.