sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lähetä testisähköposti itselleni

Olet luonut kampanjasi ja haluat nähdä, miltä se näyttää. Lähetä testiviesti itsellesi.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Tee Kampanjat -sivulla jokin seuraavista:
    • Napsauta Esikatselu -painiketta ollessasi Edit -tilassa säveltäjänäytössä.
      Napsauta Esikatselu -painiketta
    • Kun et ole muokkaustilassa , napsauta haluamasi kampanjan pikkukuvaa.
      Napsauta pikkukuvaa
  3. Napsauta sivun alaosassa Lähetä testi .
    Napsauta Lisää tilastoja -painiketta
  4. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja napsauta Lähetä testi .
    Napsauta Lisää tilastoja -painiketta

Et voi lähettää testiviestiä samaan sähköpostiosoitteeseen. Sinun on ehkä muutettava sähköpostiosoitetta tätä testiä varten. Katso lisätietoja kohdasta Testiviestin lähettämisen ja vastaanottamatta jättämisen vianmääritys .

5. Tarkista sähköpostiviestit tarkistamalla sähköpostiviestit.