sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lähetä sähköpostikampanja

Voit lähettää minkä tahansa tilillä luomasi kampanjan sähköpostina. Voit lähettää sen niin monta kertaa kuin haluat ja kaikille tilaajiesi yhteystiedoille. Voit myös lähettää olemassa olevan kampanjan mobiililaitteestasi.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Etsi kampanjasi Kampanjat -sivulta ja napsauta Lähetä -painiketta pikkukuvan alapuolella.

Huomautus: Jos olet lähettämässä viestiä suoraan tekijältä, napsauta Jatka -painiketta suunnittelusivun oikeassa alakulmassa.

Lähetysprosessi käsittää kaksi vaihetta, mutta ei syytä huoleen! Kampanjaasi ei lähetetä ennen kuin vahvistat kaiken olevan valmista viimeisen vaiheen jälkeen.

Vastaanottajat-välilehti

1. Voit valita viestin vastaanottajat kahdella eri tavalla:
    • Lähetä henkilöille -kenttä: Jos haluat lähettää testin vain itsellesi tai muutamalle henkilölle, joiden osoitteita ei ole koottu listaan, voit vain kirjoittaa ne tähän. Tämä kenttä on valinnainen.

Huomautus: Kaikki Lähetä lähettäjille -kenttään lisätyt henkilöt, jotka EIVÄT jo kuulu tilaajiisi, lisätään Kaikki tilaajat -luetteloon, kun lähetät viestin.

• Tilaajaluettelojen: Valitse Sisällytä vieressä olevat lista haluat lähettää sähköpostiviestin. Valitse sulje pois vieressä olevaa luetteloa haluat varmistaa sähköposti ei lähetä.

Huomautus: Voit vahvistaa luettelovalintasi sivun oikealla puolella.

2. Napsauta Jatka.

Tiedot-välilehti

1. Muokkaa seuraavia vaihtoehtoja haluamallasi tavalla.
    Vaihtoehto Tiedot
    Lähettäjän nimi Oletusasetuksena tämä on tilisi nimi lähettäessäsi mitä tahansa sähköpostiviestiä ensimmäistä kertaa. Seuraavien lähetysten kohdalla oletusasetuksena on edellisellä kerralla käyttämäsi nimi. Voit muokata tätä haluamallasi tavalla joka kerta, kun lähetät viestin.
    Lähetysosoite Oletusasetuksena tämä on tilisi sähköpostiosoite lähettäessäsi mitä tahansa sähköpostiviestiä ensimmäistä kertaa. Seuraavien lähetysten kohdalla oletusasetuksena on edellisellä kerralla käyttämäsi sähköpostiosoite. Voit muokata tätä haluamallasi tavalla joka kerta, kun lähetät viestin.
    Aihe Tämä on oletusasetuksena kampanjan nimi, kun lähetät sähköpostiviestin millä tahansa kampanjalla. Mahdolliset myöhemmät lähetykset lähetetään oletusasetuksena aiemmin lähetettyyn aiheriviin.
    Toinen lähetys... Tämä on valinnainen asetus. Jos valitset tämän asetuksen, sähköpostiviestisi lähetetään automaattisesti uudelleen 72 tunnin kuluttua kaikille vastaanottajille, jotka eivät avanneet ensimmäistä viestiäsi. Toisen lähetyksen kohdalla käytetään sitä varten antamaasi toista aiheriviä.
    Älä lähetä tätä henkilöille, jotka ovat jo saaneet sen Tämä on valinnainen asetus. Jos valitset tämän asetuksen, sähköpostiviestiä ei lähetetä henkilöille, jotka ovat vastaanottaneet tämän kampanjan aikaisemmin. Lue lisää tästä asetuksesta.
    Ota linkkien seuranta käyttöön Varmista, että tämä on valittu. Tämä asetus merkitsee, että GoDaddy Email Marketing pystyy raportoimaan sinulle, mitä sähköpostiviesteillesi tapahtuu. Tämän kytkeminen pois päältä ei yleensä ole suositeltavaa. Jos seuranta on poistettu käytöstä, et näe mitään tilastoja tai raportteja. Lue lisää postitustilastoista täältä.
    Tee sähköpostistani hyvännäköinen kaikissa laitteissa Tämä on valinnainen asetus. Tämän asetuksen ollessa valittuna viestisi sisältävät vuorovaikutusominaisuuksia.
    Jakaminen sosiaalisessa mediassa Valitse sosiaalisen median palvelut, jotka haluat sisällyttää mukaan jakamispainikkeisiin sähköpostiviestisi yläosassa. Näiden painikkeiden avulla lukijat voivat tykätä kampanjastasi (Facebook), twiitata siitä (Twitter), jakaa sen Pinterestin kautta ja käyttää +1-toimintoa (Google+).
  2. Napsauta Lähetä-painiketta, kun kaikki näyttää hyvältä. Mutta älä huoli! Kampanjaasi ei lähetetä vielä – saat vielä tilaisuuden vahvistaa kaikki sen tiedot.
  3. Tämä on lopullinen mahdollisuutesi tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Kaikki vastaanottajia ja postitusta koskevat tiedot näytetään sinulle yhdessä ja samassa paikassa. Napsauta Hyvältä näyttää. Lähetä! Postituksesi on nyt lähetetty matkaan.

Huomautus: Jos haluat tehdä muutoksia näihin tietoihin, napsauta Peruuta -linkkiä vasemmassa alakulmassa.

Jos tämä on kaikkien aikojen ensimmäinen lähetyksesi, sinun on ehkä käytävä läpi nopea tarkistusvaiheemme. Muussa tapauksessa sähköpostiviestisi on matkalla vastaanottajilleen!

Lähetä mobiililaitteella

Voit lähettää olemassa olevan kampanjan uudelleen mobiililaitteella.

1. Kun olet kirjautunut Email Marketing -tilillesi, paikanna kampanja, jonka haluat lähettää uudelleen.
  2. Napauta Lähetä uudelleen päästäksesi kampanjaan.
    Napauta Lähetä uudelleen
  3. Anna sähköpostiosoite, johon haluat lähettää kampanjan uudelleen.
    Anna sähköpostiosoite
  4. Lähetä kampanjasi uudelleen napauttamalla Lähetä.
    Napauta Lähetä