Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda jälleenmyyjän julkisivun valuuttaa

Salli asiakkaiden suorittaa maksu muussa valuutassa kuin Yhdysvaltain dollareissa ottamalla käyttöön usean valuutan hinnoittelu ja määrittämällä valuutta-asetukset. Vaikka valuuttamääräykset näkyvät oletuksena, asiakas voi ohittaa asetuksesi valitsemalla eri valuutan kaupan julkisivun otsikossa.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Valuutta .
  3. Valitse valintaruutu ja valitse Ota käyttöön usean valuutan hinnoittelu .
  4. Aseta haluamasi näytön valuutat.
  5. Napsauta OK . Muutosten tuleminen voimaan voi kestää useita minuutteja.
Varoitus: Vaikka otat tämän ominaisuuden käyttöön, provisiot maksetaan Yhdysvaltain dollareissa. Valuuttakursseista ja muista muuttujista riippuen myynti muissa valuutoissa kuin Yhdysvaltain dollareissa saattaa vähentää provisiomaksujasi tai johtaa negatiivisiin provisiomaksuihin.

Lisäksi pankkikäsittelyn aikarajojen ja valuuttakurssivaihteluiden takia asiakkaiden tilauksia esitettävät hinnat saattavat poiketa pankkitililleen kirjattavista hinnoista. Lisätietoja on yleisissä käyttöehdoissamme .