Näyttöasetukset verkkosähköpostissa

Mukauta verkkosähköpostiasi, jotta se toimisi parhaiten sinulle.

Vaaditaan: Nämä vaiheet toimivat vain perinteisessä näkymässä . Jos olet Päivitetty-näkymässä , valitse Klassinen näkymä oikeassa yläkulmassa.
Klassinen näkymä
  1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Asetukset > Näyttöasetukset .
    Asetukset -valikko ja alla näkyvät Näyttöasetukset
  3. Siirry johonkin seuraavista välilehdistä, tee muutokset ja valitse sitten OK .
    • Aika : Aseta aikavyöhyke ja päivämäärämuoto sekä se, kuinka usein kansiot päivittyvät.
    • Katselu : Valitse, kuinka kuvat näytetään, määritetäänkö viestin esikatselu ja muutetaanko toimintoja viestin katsomisen jälkeen.
    • Luominen : Mukauta uusien viestien luomista.
    • Kalenteri : Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos sinulla on Calendar tili. Mukauta tapaa, jolla tapahtumat ja tehtävät näkyvät verkkosähköpostissa.
    • Toimintapalkki : Voit helposti käyttää toimintopalkissa näkyviä painikkeita.
    • Teemat : Vaihda verkkosähköpostisi väriteema.
    • Muu : Valitse viestien poistotapa ja mukauta työkaluriviä.