cPanel-sähköpostitilien määrittäminen

cPanelin avulla voit luoda sähköpostiosoitteita Linux-verkkohotellitililläsi olevilla verkkotunnuksilla.

1. Kirjaudu sisään cPaneliin:
    • Siirry osoitteeseen http://verkkotunnus/cpanel, missä verkkotunnus on verkkotunnuksesi ja sen pääte, esimerkiksi coolexample.com. Tarvitset cPanel-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.
    • Voit siirtyä sinne myös Linux-verkkohotellisi hallintapaneelin kautta.
  2. Napsauta Sähköposti-osiossa Tilit.
  3. Napsauta Luo tili.
  4. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Luo tili.

Huomautus: Postilaatikkosi kiintiö lasketaan osaksi tilisi käyttämää levytilaa ja tiedostojen määrää.

Seuraava vaihe

Onko sinulla ongelmia?

• Jos sinulla on vaikeuksia lisätä cPanel-sähköpostitili Outlook.com-sähköpostiin, tarkasta Outlook.com Postmaster avun saamiseksi.
  • Jos cPanel-sähköpostitilisi eivät toimi, sinun on todennäköisesti päivitettävä verkkotunnuksesi sähköpostiasetukset (tekniseltä nimeltään DNS-vyöhyketiedoston MX-tietueet) – löydät nämä tiedot täältä: cPanel-verkkotunnuksen DNS-määrityksien tekeminen.