Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä geokoodaus Local Pickup Plus -palvelulle

Vaihe 5 Paikallinen nouto plus -sarjassa.

GeoIP näyttää asiakkaillesi eri noutopaikkoja sijaintinsa mukaan, jos he haluavat noutaa tilauksensa. Tuotteiden noutaminen kätevästi eri paikoista tekee heille helpommaksi. Useiden noutopaikkojen käyttäminen ei ole välttämätöntä, mutta siitä voi olla hyötyä yrityksille, joilla on useita noutopaikkoja.

Huomautus: Tämä vaikuttaa noutopaikkojen järjestykseen päässäsi. Tämän ominaisuuden pitäisi toimia odotetusti, jos käytät VPN -palvelua tai kysyt toiselta käyttäjältä.

Asennus ja määritys

Jos haluat määrittää geokoodauksen, noudata alla olevia ohjeita.

Hanki Google API -avain

1. Kirjaudu sisään Google API -kirjastoon .
  2. Siirry kohtaan Valitse projekti ja napsauta Uusi projekti .
  3. Anna seuraavat tiedot:
    • Projektin nimi
    • Organisaatio (jos sovellettavissa)
    • Sijainti
  4. Napsauta Luo .
  5. Valitse uusi projektisi ja etsi ja valitse Geocoding API sovellus hakupalkilla.
  6. Valitse Ota käyttöön .
  7. Siirry kohtaan Tunnukset , napsauta Luo tunnistetiedot ja valitse API -avain .
  8. Kopioi uusi API -avain ja napsauta Sulje .
    Huomautus: Älä valitse Rajoita avainta - Muutoin Google voi hylätä geokoodauspyyntösi. API -avainasi ei koskaan altisteta sivustosi käyttäjille.

Määritä Local Pickup Plus -asetukset

1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja valitse Asetukset .
  3. Valitse Toimitus -välilehti ja napsauta Paikallinen nouto plus .
  4. Anna luomasi API -avain Google Maps Geocoding API Key -kenttään.
  5. Napsauta Tallenna muutokset .

Kun geokoodaus on nyt käytössä, asiakkaasi näkevät, että noutopaikat lajitellaan automaattisesti nykyisen sijaintinsa mukaan.