Määritä Linux -verkkohotellitili

Kun olet ostanut Linux -verkkohotellipaketin, sinun on määritettävä se ennen kuin voit käyttää sitä verkkosivustosi isännöimiseen.

Varoitus: Tilin määrittäminen voi muuttaa verkkotunnuksen DNS -tietueita, joten olemassa olevat verkkosivustot ja sähköpostiosoitteet saattavat lakata toimimasta. Saat apua parhaan polun löytämiseen napsauttamalla Ota yhteyttä -sivullamme napsauta Keskustele nyt , niin voit tavoittaa GoDaddy -oppaan 24/7.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux hosting huomioon haluat perustaa, valitse Set Up.
    valitse määritä
  3. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse Valmis.
    • Kysymme, mitkä verkkotunnuksista haluat yhdistää tiliin ensisijaiseksi verkkotunnukseksi. Voit halutessasi määrittää myös aliverkkotunnuksen.
    • Kysymme, haluatko asentaa WordPressin asennuksen aikana. Jos näin on, määrität WordPress -käyttäjänimesi ja -salasanasi tuolloin.
    • Jos määrität tilillesi kansainvälistä verkkotunnusta , sinun on annettava verkkotunnuksen punycode -versio.

Kun määritys on valmis, tilisi koontinäyttö tulee näkyviin. Ensisijainen verkkotunnuksesi näkyy ylhäällä.

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja

• CPanel -käyttäjänimesi ja -salasanasi luodaan satunnaisesti asennuksen aikana. Voit vaihtaa salasanasi tilin koontinäytöllä.