Workspace Email -sähköpostin lisääminen Mail-sovellukseen (Mac)

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -tilisi Mail-sovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

1. Avaa Mail.
    • Jos et ole käyttänyt Mail-sovellusta aiemmin: Näet Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -vaihtoehdon.
    • Jos käytät jo Mail-sovellusta: Valitse Mail ja sitten Lisää tili. Näet Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -vaihtoehdon.
      Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka
  2. Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka.
    Valitse “Toinen sähköpostitili” ja napsauta Jatka
  3. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Anna Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostin tiedot
  5. Anna postipalvelimen asetukset ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net
    • Lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net
    Syötä sähköpostipalvelimen asetukset
  6. Huomautus: Jos sähköpostipalvelimia ei löydetty automaattisesti, saatat nähdä virheilmoituksen. Tämä on normaalia.

7. Valitse Valmis. Mail vahvistaa tilisi asetukset ja lataa sähköpostisi.
    Napsauta Valmis

Jos sinulla on useampi kuin yksi Mail-tili, valitse Saapuneet ja valitse uusi sähköpostitilisi, niin näet postilaatikkosi.

Sähköpostitilisi on nyt Mac-tietokoneellasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, valitse Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vianmääritys