Lisää Workspace Email Thunderbirdiin

Vaihe 4 Määritä Workspace Email -sarjassa.

Lisää Workspace Email -tilisi Thunderbirdille Mac- tai Windows -tietokoneelle. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

1. Avaa Thunderbird .
  2. Valitse kohdassa Määritä tili Sähköposti .
    Valitse määritetyllä tilillä Sähköposti
  3. Anna nimesi , Workspace Email -osoitteesi ja salasanasi .
    Anna nimi, sähköpostiosoite ja salasana
  4. Valitse Jatka .
    Napsauta Jatka
  5. Valitse IMAP (etäkansiot) ja valitse sitten Valmis . (Vaihtoehtoisesti voit määrittää sähköpostisi POP3: n avulla.)
    Valitse IMAP ja napsauta Valmis

Vianmääritys

Jos Thunderbird ei löydä sähköpostitiliäsi, valitse Manuaalinen määritys . Tarkista palvelin- ja porttiasetukset:

• Palvelimen isäntänimi (saapuva): imap.secureserver.net
  • Portti (saapuva): 993 (SSL/TSL)
  • Palvelimen isäntänimi (lähtevä): smtpout.secureserver.net
  • Portti (lähtevä): 465 (SSL/TSL) tai 587 (SSL/TSL)

Muokkaa palvelimesi isäntänimiä ja portteja