Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen iPhonen tai iPadin Outlookiin

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi iPhonen tai iPadin Outlookiin. Tämän jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia missä tahansa.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

Vaaditaan: Varmista ennen jatkamista, että sinulla on Outlook-sovellus. Voit ladata Outlookin lukemalla tämän QR-koodin puhelimesi kameralla.
qr-koodi microsoft outlook -sovelluksen lataamiseen
  1. Avaa Outlook.
    Outlookin sininen kirjekuori, jossa on valkoinen O-kirjain
  2. Jos olet uusi käyttäjä, siirry vaiheeseen 4. Muussa tapauksessa, napauta Tilivalikon kuvake Outlook-sovellus iOS-käyttöjärjestelmään tilivalikkoa ja valitse sitten Rataspainike Asetukset.
  3. Napauta Lisää Mail-tili ja sitten Lisää sähköpostitili.
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365-sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Lisää tili -painiketta.
    • Esiin saattaa tulla Tili löydetty -sivu. Jos määritettävä sähköpostiosoite näkyy luettelossa, napauta kohtaa Lisää tili. Muussa tapauksessa, valitse Ohita.
      Tili löydetty, valitse Lisää tili tai Ohita
  5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostisi salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi Työ tai koulu, ei Henkilökohtainen.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  7. Jos tämä on ensimmäinen sähköpostitilisi Outlookin iPhone- tai iPad-versiossa, sinulta kysytään, haluatko lisätä toisen tilin. Ohita tämä vaihe napauttamalla kohtaa EHKÄ MYÖHEMMIN. Jos tämä ei ole ensimmäinen tilisi, sinut ohjataan takaisin Asetukset-sivulle.
    Lisää toinen tili, napauta Ehkä myöhemmin- tai Lisää-painiketta

Microsoft 365-sähköpostiosoitteesi on nyt Outlookin iPhone- tai iPad-versiossa käyttövalmiina!