Verkkosuunnittelupalvelut Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Markkinointipalvelupakettini

Jos et ole määrittänyt markkinointipalvelupakettiasi, sinun on tehtävä se ensin (se on nopeaa), ennen kuin pyydät päivitystä sivustollesi.

1. Siirry Website Design Services -palveluun ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  2. Vieritä alaspäin Verkkosivustot -kohtaan ja valitse verkkosivustosi vierestä Hallitse . Jos sinulla on WordPress -sivusto, etsi Omat tuotteet -sivulta Markkinointipalvelupakettisi luettelosta ja valitse Hallitse .
    valitse Hallitse
  3. Lisää tiedot lomakkeeseen ja valitse sitten Lähetä .
    lisää verkkosivustosi ja yhteystietosi lomakkeeseen

Huomautus: Jos sinulla on vain yksi verkkosivusto, se valitaan oletuksena.

4. Näet vahvistusnäytön ja voit pyytää välittömästi päivitystä verkkosivustollesi. (Jos verkkosivustoasi rakennetaan edelleen, se ilmoittaa siitä sinulle.)