Määritä salasanat ja kaksivaiheinen todennus

salasanan tiili

Suojaa verkkosivustosi
Salasanat ja kaksivaiheinen todennus | Varmuuskopioi ja palauta
SSL | Palomuuri | Valvo ja skannaa
Suojatut maksut | CMS -päivitykset

Mitä se tarkoittaa?

Vahvat salasanat varmistavat, että tilisi käyttöoikeus on vain sinä ja valitsemasi henkilöt.

Kaksivaiheinen todennus (2SV) edellyttää ylimääräistä vaihetta henkilöllisyyden todistamiseksi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kun olet antanut salasanasi, sinun on todistettava, että sinulla on pääsy erilliseen tiliin, kuten sähköpostiisi, tai fyysiseen laitteeseen, kuten puhelimeesi. Jotkut ihmiset saattavat viitata tähän monivaiheiseen todennukseen (MFA) tai kaksivaiheiseen todennukseen (2FA).

Miksi tarvitsen sitä?

GoDaddy -tilisi on erittäin arvokas. Siinä voi olla asiakkaasi henkilökohtaisia tietoja, verkkotunnuksia, jotka voidaan myydä tai siirtää, ja verkkohotellia, joka voidaan määrittää laitonta toimintaa varten. Pimeässä verkossa GoDaddy -tilisi arvo on noin sata kertaa Facebook -tilisi.

Salasanasi on ensimmäinen ja tärkein puolustuslinja. Kaksivaiheinen todennus tarjoaa lisäkerroksen, johon on vaikea päästä. Joku saattaa saada käsiksi suojatun salasanasi, mutta mitkä ovat mahdollisuudet, että joku saa suojatun salasanasi ja pääsyn puhelimeesi tai sähköpostitiliisi?

Mitä minun pitää tehdä?

Valitse, mitä haluat suojata tilillesi.

Määritä vahvat salasanat

Hanki salasanojen hallinta. Useimmat meistä eivät kykene muistamaan eri vahvaa salasanaa kaikessa, johon kirjaudut sisään. Salasanojen hallinnan avulla voit tallentaa, luoda ja hallita kaikkien tiliesi salasanoja. He voivat myös ilmoittaa sinulle, milloin on aika vaihtaa salasana, ja auttaa sinua prosessin läpikäymisessä.

Tarvitset edelleen salasanan, jotta voit käyttää salasanojen hallintaa. Varmista, että se on vahva! Jotta voisit olla vahva salasana, sinun täytyy:

• Älä koskaan käytä samaa salasanaa useille tileille.
  • Älä käytä henkilökohtaisesti tunnistettavia termejä.
  • Vältä yleisten sanojen tai ilmausten käyttöä.
  • Käytä erityyppisiä merkkejä.
  • Tee siitä pitkä.
  • Harkitse, että kirjoitat asiat väärin.
  • Vaihda salasanasi säännöllisesti.
  • Älä koskaan tallenna tai jaa salasanoja.

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön

Opi ottamaan käyttöön kaksivaiheinen vahvistus GoDaddy-tileillesi tutustumalla näihin linkkeihin.

GoDaddy:Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön

WordPress: todennuksen määrittäminen WordPressille

Microsoft 365:Monivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä