Tekstiviestihälytysten määritys omalle Verkkomyymälälle

Kytke tekstiviesti-ilmoitukset päälle, jotta tilauksia ei jää huomaamatta.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse hallintapaneelissa Asetukset ja valitse sitten Myymälä-kohdassa Yleistä.
    • Jos käytät Premium-verkkomyymälää, siirry osioon Asetukset > Yritystiedot.
  4. Varmista, että Tekstiviesti-ilmoitukset tilauksista -asetus on päällä.
  5. Syötä matkapuhelinnumerosi ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Lähetämme sinulle tunnuskoodin puhelinnumerosi vahvistamiseksi. Anna tekstiviestin sisältämä tunnuskoodi ja valitse sitten Valmis. Jos et saa tekstiviestiä hetken kuluttua tai tunnuskoodisi vanhenee, hanki uusi tunnuskoodi käyttämällä Lähetä uudelleen -linkkiä.
  7. Tekstiviestien vastaanottoon käytettävä numero näkyy tekstiviesti-ilmoitusten valinnan vaihtopainikkeen alapuolella. Jos haluat muuttaa tätä numeroa, käytä Päivitä-linkkiä.