GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Määritä RSS to Email Add-on

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Joten olet yhdistänyt RSS -syötteen palveluun GoDaddy Email Marketing. Ja hän on tehnyt sinulle mahtavan RSS -sähköpostin vetämällä artikkeleita automaattisesti blogistasi ... mutta odota! Kuvia ei ole siellä!

Älä ensiksi paniikkia. Tämä on todennäköisesti erittäin helppo korjata.

Jos syötesähköpostissa näkyy vain yksi kuva, tarkista RSS -sähköpostisi puhtaat muotoiluasetukset. Jos blogisi isännöi Blogger tai jos se on Blogspot -aliverkkotunnus eikä siinä ole yhtään kuvaa, lue lisää!

Siirry syötteeseesi ja etsi yksi harhaanjohtavista kuvista, jotka eivät näy sähköpostissasi. Hanki tunnisteen ja tarkista se.

Mahdollisuudet ovat, että kuvan URL -osoite on suhteellinen absoluuttisen sijasta. Suhteellisessa linkissä ei mainita pää-, pää -URL -osoitetta, ja siinä viitataan vain kuvan URL -osoitteen yksilölliseen osaan. Ja absoluuttinen linkki on toisaalta kuvan koko URL -osoite, jota itsessään voidaan käyttää itsenäisesti missä tahansa verkossa.

Esimerkiksi

Artikkelisi img src voi näyttää suunnilleen tältä:

< img src = "/wp-content/uploads/article-image.jpeg" alt = "0041_1.jpeg" title = "0041_1.jpeg" align = "center" width = "400" height = "602"/ >

Kyseisessä img src -tunnisteessa oleva linkki on suhteellinen. Tähän URL -osoitteeseen viitataan kyseisessä tunnisteessa:

Voit nähdä, että linkin alku ei todellakaan näytä normaalilta verkkosivustolta. Jotta kyseinen URL -osoite olisi absoluuttinen, sen on sisällettävä sivusi pää -URL -osoite. Tässä on esimerkki samasta URL -osoitteesta absoluuttisena linkkinä:

Kun julkaiset sisältösi uudelleen absoluuttisilla linkeillä, lataa syötteesi uudelleen. Sinun pitäisi alkaa nähdä nämä kuvat näkyvän RSS -syötteessäsi. Anna Mimille vain vähän aikaa ladata sisältösi syötteestäsi, ja myös RSS -sähköpostisi pitäisi noutaa nämä kuvat!

Onko sinulla vielä ongelmia RSS -sähköpostisi kanssa?

Jos näitä kuvia ei vieläkään näy, soita palkitulle tukitiimillemme 24/7 numeroon (480) 463 8836.