API-jälleenmyyjä Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä API -jälleenmyyjätilisi

Kun olet hankkinut API -jälleenmyyjätilin , sinun täytyy luoda API -avain ja määrittää Good as Gold -tili maksutapahtumia varten.

Huomautus: Voit luoda API -avaimia sekä jälleenmyyjä- että GoDaddy -tilillesi. Kullekin tilille tehdyt avaimet ovat erillisiä, ja niitä voidaan käyttää vain niillä tileillä, joilla ne on luotu. Jos haluat luoda avaimen GoDaddy -tilillesi, käy kehittäjäportaalissamme .

Vaihe 1: Luo jälleenmyyjän API -avain

Luo API -avain ja salainen koodi, jotta voit soittaa suoraan tuotantoympäristöön. Suosittelemme, että luot ensin testisovellusliittymän avaimen, jotta voit varmistaa testausympäristömme avulla, että kaikki toimii oikein ennen julkaisua.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Jälleenmyyjän koontinäytöltä Asetukset > API -avaimet .
  3. Valinnainen : Luo API -avain testiympäristöä varten.
    1. Valitse Luo .
    2. Anna API -avaimelle nimi ja valitse sitten Test . Valitse Tallenna .
    3. API -avain ja salainen koodi testiympäristöä varten tulee näkyviin. Kopioi salakoodi alas ja säilytä se turvallisessa paikassa - emme voi näyttää sitä uudelleen .
    4. Valitse OK .
    5. Käytä API -avaintasi aina, kun haluat vahvistaa sisällön OTE- tai testiympäristöämme vastaan (käyttäen perus -URL -osoitetta)https://api.ote-godaddy.com ) ennen tuotantoympäristöön soitettujen puheluiden julkaisua.
    6. Huomautus: OTE/testausympäristö on tarkoitettu vain testausta varten. Se on ennakkorahoitettu helpottamaan asioiden testaamista, mutta se ei ole yhteydessä live-/tuotanto-ympäristöön. Tuotteet tai ostot testiympäristössä eivät siirry aktiiviseen ympäristöön tai päinvastoin.

4. Luo API -avain tuotantoympäristöä varten.
    1. Valitse Luo .
    2. Anna API -avaimelle nimi ja valitse sitten Live . Valitse Tallenna .
    3. API -avain ja salainen koodi tuotantoympäristöä varten tulee näkyviin. Varmista, että kopioit salaisen koodisi ja pidät sen jossain turvallisessa paikassa - emme voi näyttää sitä uudelleen .
    4. Valitse OK .
    5. Kun olet valmis tuotantoon, soita tuotantoympäristöön (käyttämällä perus -URL -osoitetta) live -API -avaimesi avullahttps://api.godaddy.com ).
  5. Sekä testi -API -avain että live -API -avain näkyvät nyt Asetukset > API -avaimet .
    • Tarkista API -dokumentaatiosta lisätietoja yhteyden muodostumisesta testi- tai tuotantoympäristöihin.
  6. Hallitse API -avainta siirtymällä kohtaan Asetukset > API -avaimet > Toiminnot ja valitsemallakuvan nimi Enemmän valikosta avain haluat hallita.
    • Kopioi avain leikepöydälle : Kopioi valittu avain leikepöydälle.
    • Muokkaa avainta : Muokkaa tai muuta avaimesi nimeä. Avaimen uudelleennimeäminen ei muuta varsinaista avainta tai salaista avainta.
    • Luo avain salaisuus uudelleen : Luo uusi salainen avain, jos alkuperäinen avain on kadonnut tai vaarantunut.
    • Poista avain : Poista avain kokonaan poistamalla se tililtäsi.

Vaihe 2: Määritä Good as Gold -tili

Good as Gold -tili vaaditaan tuotteiden, kuten verkkotunnuksen, ostamiseen. Tämä on tällä hetkellä ainoa tapa rahoittaa tiliäsi. Sovellusliittymä vähentää ostoksesi kiinteät hinnat tältä tililtä - joten varmista, että rahoitat ostosi vastaavasti.

Huomautus: GoDaddy -sovellusliittymä ei tarjoa maksuprosessoria tai -yhdyskäytävää. Jotta voit kerätä rahaa asiakkailtasi, sinun on määritettävä omat maksuprosessorisi.

1. Kirjaudu sisään jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaa).
  2. Valitse Jälleenmyyjän koontinäytöltä Asetukset > Johdon tiedot .
  3. Lisää varoja Good as Gold -tilillesi noudattamalla näytön ohjeita. Tämä osio sisältää tiedot, joita tarvitset varojen siirtämiseksi tilillesi, mukaan lukien asiakasnumerosi.
    • Jos haluat saada ilmoituksen, kun tilisi saldo saavuttaa tietyn summan, siirry kohtaan Asetukset > Matala saldo -asetukset ja aseta minimikynnys. Saat muistutuksen varojen lisäämisestä, kun saldosi saavuttaa tämän summan.