Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda jälleenmyyjäasiakkaiden oletusnimipalvelimia

Kun asiakkaasi rekisteröivät tai siirtävät verkkotunnuksen, he valitsevat nimipalvelimet verkkotunnuksilleen. Voit käyttää oletusnimipalvelimiamme, mutta voit myös määrittää omat oletusasetuksiksi. Verkkohotellisi ja ylätason verkkotunnuksesi (TLD) on tuettava mukautettuja nimipalvelimia voidakseen käyttää tätä ominaisuutta. Voit myös vaihtaa oman verkkotunnuksesi nimipalvelimia .

1. Kirjaudu sisään tilillesi Jälleenmyyjän hallintakeskus (käytä GoDaddy -käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Verkkotunnukset .
    valitse verkkotunnukset
  3. Valitse Oletusnimipalvelimet -kohdasta Käytä mukautettuja pysäköityjä nimipalvelimia .
    valitse käytä mukautettuja nimipalvelimia
  4. Anna ne mukautetut nimipalvelimet, joita haluat käyttää.
    anna nimipalvelimet

Huomautus: Jos käytät omia nimipalvelimiasi asiakkaidesi verkkotunnuksiin, olet vastuussa vyöhyketiedostojen muokkauksista.

5. Valitse Tallenna.

Oletusasetukset päivitetään käyttämään mukautettuja nimipalvelimia.