Hakukonenäkyvyys Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo oma sivustosi

Huomautus: Jos haluat käyttää Search Engine Visibility -sovellusta toisen yrityksen isännöimässä verkkotunnuksessa, suosittelemme suorittamaan vaiheet, jotka ovat kohdassaMääritä muualla isännöityjen verkkotunnusten automaattinen julkaisu .

Search Engine Visibility käyttää liiketoimintaasi liittyvää kysymyssarjaa tunnistamaan avainsanoja, joilla voidaan parantaa sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Sitten se käyttää näitä avainsanoja opastamaan sinua sivustosi otsikoiden ja tiivistelmien uudelleenkirjoittamisessa. Aloitetaan aloitussivustasi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Siirry verkkomarkkinointiin ja napsauta Määritä
  3. Täytä vaadittavat yritystiedot ja napsauta Seuraava .
    napsauta Aloita optimointi
  4. Valitse Hakukoneoptimoinnin koontinäytöltä Käynnistä .
  5. Valitse Kansallinen/Maailmanlaajuinen tai Paikallinen . Jos valitset Paikallinen , lisää kaupunkisi nimi paikkoihin, joissa yrityksesi toimii, ja napsauta Tallenna .
  6. Syötä kohtaan Ensisijainen yrityksesi tarjoama pääasiallinen tuote tai palvelu ja kohtaan Toissijainen seuraavaksi tärkein tuote tai palvelu. Kuvaile tuotettasi tai palveluasi yhdellä tai kahdella sanalla, jos mahdollista. Tämä auttaa meitä ehdottamaan sinulle lisää hakusanoja. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.
    päätuotteen tai -palvelun syöttäminen
  7. Syöttämiesi tietojen perusteella näytämme hakusanoja, jotka todennäköisimmin parantavat sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Valitse enintään kolme hakusanaa, jotka kuvaavat sivustoasi parhaiten, ja napsauta Seuraava . Voit myös napsauttaa Lisää lauseita saadaksesi lisää ehdotuksia.
  8. Valitse lause, joka parhaiten kuvaa sivustosi aloitussivua, ja napsauta Seuraava .
  9. Valitse kotisivullesi paras otsikko. Kun olet tehnyt valintasi, napsauta Seuraava .
    valitse kotisivun otsikko
  10. Kirjoita oikealla olevaan kenttään kuvaus yrityksestäsi. Varmista, että lisäät avainsanasi ja sijaintisi. Sinun täytyy käyttää enintään 160 merkkiä. Kun olet valmis, napsauta Seuraava .
  11. Kirjoita sivun otsikko uudelleen niin, että se sisältää hakusanasi, ja napsauta sitten Seuraava .
  12. Lisää hakusanoja verkkosivustosi eri osioihin. Tämä voidaan tehdä valitsemalla oikeanpuoleisesta paneelista osio, jota haluat muokata.
  13. Olet melkein valmis! Näytämme sinulle luettelon tekemistäsi muutoksista, jotka auttavat hauissa. Jos haluat muokata luettelossa olevaa kohdetta, napsauta kyseisen kohteen vieressä olevaa Muokkaa -painiketta. Palaat prosessin siihen vaiheeseen. Jatka napsauttamalla Valmis .
  14. Valitse Valmis. Lisäämme kaikki muutokset sivustollesi.

Voit tallentaa kopion kaikista näistä muutoksista napsauttamalla Lataa muutokset ja noudattamalla ohjeita tiedoston page_changes.html tallentamiseksi tietokoneellesi.

15. SEO-osion Tarkistuslistassa kohta Optimoi etusivu merkitään valmiiksi vihreällä nuolella.
    aloitussivun optimointi valmis
  16. Optimoi toinen sivu napsauttamalla Optimoi uusi sivu . Valitse toinen sivu verkkosivustostasi ja toista nämä vaiheet.

Huomautus: Ota huomioon, että mitä useampia sivuja optimoit, sitä paremmin sivusto näkyy hakutuloksissa. Voit optimoida enintään 100 sivua.