Uudelleenohjaa HTTP HTTPS: ään WordPressille Linuxissa

WordPress -verkkosivustosi uudelleenohjaamiseksi suojattuun HTTPS -protokollaan Linuxissa edellyttää useita vaiheita, ennen kuin uudelleenohjaus toimii oikein.

Huomautus: Jos sivustosi on WordPress -hallinnan isännöity alusta, sinun ei tarvitse muuttaa näitä asetuksia manuaalisesti, HTTPS -protokolla määritetään automaattisesti.

WordPress -valmisteluvaiheet

Nämä vaiheet tulisi tehdä ennen minkään koodin muokkaamista.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse valikosta Asetukset ja napsauta Yleiset .
  3. Paikanna seuraavat kohdat Yleiset asetukset -kohdasta:
    • WordPress -osoite (URL):
    • Sivuston osoite (URL):
  4. Päivitä molemmat URL -osoitteet siten, että ne sisältävät https : n http: n sijaan
  5. Tallenna muutokset

Linux -uudelleenohjauksen vaiheet

Jos WordPress -sivustosi on Linux -isännöity, se käyttää .htaccess -määritystiedostoa . .Htaccess -tiedoston lisääminen sivustosi juurikansioon muuttaa sivustosi käyttäytymistä.

1. Lataa kopio .htaccess -tiedostostasi verkkohotellitililtäsi .
  2. Avaa tiedosto suosikkitekstieditorilla

Huomautus: Varmista, että muokkaat .htaccess -tiedostoa tekstieditorilla, jossa ei käytetä sanan rivitystä. Jotkin editorit (kuten MS Word tai Muistio, jossa tekstin rivitys on käytössä) lisäävät näkymättömiä merkkejä rivinvaihdon merkitsemiseen. .Htaccess -tiedostosi ei toimi, jos siinä on nämä erikoismerkit.

3. Tee tarvittavat muutokset alla olevien esimerkkien avulla.
  4. Tallenna muutokset.
  5. Lataa muokattu .htaccess verkkohotellitilillesi .
  6. Testaa työsi siirtymällä normaalisti verkkosivustolle, ja sen pitäisi uudelleenohjautua HTTPS: ään automaattisesti.

Esimerkki WordPressin .htaccess -sisällöstä

WordPress -sivustollasi pitäisi olla jo oletusarvo .htaccess -tiedostossa. sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin tässä esimerkissä:

IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -F RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModule >

Jotta voit varmistaa, että verkkohotellitilisi pakottaa HTTPS -protokollan voimaan kaikessa sivuston liikenteessä, sinun on lisättävä seuraavat .htaccess -tiedostoon.

RewriteCond %{HTTPS} ! = On RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301]

Sinun täytyy sijoittaa koodinpätkä RewriteBase / : n jälkeen .htaccess -tiedostoon. Sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin seuraavassa esimerkissä:

IfModule > RewriteEngine Käytössä RewriteBase / RewriteCond %{HTTPS} = Päällä RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN Wordpress RewriteRule ^ indeksin \ php $ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} F RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModule >