Jaa Google-kalenteri verkkosivustolla

Jos sinulla on julkinen Google-kalenteri, voit jakaa sen verkkosivustosi kävijöille. Kaikki Google-kalenteriin tehtävät muutokset välitetään automaattisesti verkkosivustollesi. (Et voi tehdä muutoksia kalenteriisi verkkosivustolta käsin. Ne on tehtävä Google-tilillä.)

Kalenterin liittämiseen verkkosivustoosi on kaksi osaa. Tässä artikkelissa selitetään ensimmäinen osa, joka on iCal -URL -osoitteen kopioiminen Google -tililtäsi. Toisen osan artikkelissa selitetään, miten kalenteri näytetään verkkosivustollani .

Tämä video on osa opastussarjaa Lisätoimintojen lisääminen Kotisivukoneessa .

1. Kirjaudu sisään Google -tiliisi.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ruudukkopainiketta ja valitse Kalenteri .
    Napsauta hammaspyörä ja valitse Asetukset
  3. Kun kalenteriosio avautuu, napsauta hammaspyöräpainiketta ja valitse Asetukset .
    Napsauta hammaspyörä ja valitse Asetukset
  4. Valitse jaettava kalenteri sivun vasemmanpuoleisesta sarakkeesta, napsauta Kalenterin asetukset ja varmista, että Käyttöoikeudet -osiossa kohta Aseta julkiseksi .
    tarkista, että se on julkinen
  5. Huomautus: Varmista, että valitsemasi kalenteri sisältää tulevia tapahtumia, tai Websites + Marketing ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt tapahtumia kalenterista.

6. Napsauta valitsemasi kalenterin Integroi kalenteri -osaa ja napsauta sitten Julkinen osoite iCal -muodossa -kenttää, jolloin koko osoite kopioidaan automaattisesti. Liitä osoite erilliseen tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Käytät sitä seuraavassa vaiheessa vaiheen 6 jälkeen.
    kopioi julkinen osoite iCal -muodossa
  7. Huomautus: Varmista, että kopioit iCal -linkin. Websites + Marketing tunnistaa vain iCalin tuontikelpoiseksi Google -kalenteriksi.

8. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa asetusta sulkeaksesi Googlen kalenterin asetukset ja jatka sitten alla olevan Seuraava vaihe -linkin käyttöä.