Kirjaudu sisään OneDriveen tai SharePointiin

Harkitse OneDrivea henkilökohtaisena kirjastona kaikkien asiakirjojesi tallentamiseen ja järjestämiseen. Voit käyttää OneDrive -tiedostoja missä tahansa ja millä tahansa laitteella ja muokata niitä Microsoft 365 -sovelluksilla (Microsoft Outlookin, Wordin, PowerPointin ja Excelin verkkoversioilla).

Kun työskentelet tiiminä, käytä saumattomasti SharePointia. Työkaluilla voit jakaa uutisia, seurata tapahtumia ja hallita organisaatiosi resursseja.

Pakollinen: Tarvitset Online Essentials, Premium tai Enterprise suunnitelmia pääsy onedrive tai SharePoint.
  1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikko ja valitse OneDrive tai SharePoint .
    OneDrive- ja SharePoint -kuvakkeet
  3. Kun olet siirtynyt sovellukseen, voit luoda, käyttää ja ladata uusia asiakirjoja.